John Coltrane Posted July 5, 2017 Posted July 5, 2017 (edited) Otisao je i Misa Blam i pre par godina Dzo Mikovic, Mimo jos pre njih, sad i Mica Markovic... Edited July 5, 2017 by John Coltrane
aram Posted July 7, 2017 Posted July 7, 2017 Numera sa novog albuma benda Novembar koju je Kosta sa bendom snimio neposredno pred smrt. Numera će se naći na novom studijskom albumu benda Novembar koji će izaći u bliskoj budućnosti.
Mercuzzio Posted July 17, 2017 Posted July 17, 2017 (edited) http://tuxedomoonews.blogspot.rs/2017/07/peter-principle-dead-at-63.html Edited July 17, 2017 by Mercuzzio
Indy Posted July 18, 2017 Posted July 18, 2017 Blaine L. Reininger 8 hrs · It is my very sad duty to inform the world that our colleague and brother, Peter Principle has left this world behind. He died this morning, July 17, 2017, apparently of natural causes. He was 63. We are all stunned.
maheem Posted July 20, 2017 Posted July 20, 2017 Je l' to i konačan kraj najgoreg benda ikada? ja razmisljao slicno da napisem al kontam los povod, ispasces los covek al sad moram da se prijavim sam: kriv sam, kamenujte me! oduvek sam se pitao ko to moze ozbiljno da slusa.
arheolog1981 Posted July 20, 2017 Posted July 20, 2017 ppp je otisao u kurac+1 Ne razumem tu bolesnu potrebu da kad god neko umre na ovom topiku se javljaju sa pitanjima ko to sluša i slično. Čovek je umro zaboga, pa i sve da se ovaj topik ne zove kako se zove... pokažite malo poštovanja, kad već pristojnosti nemate. Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka
Recommended Posts