February 21, 20178 yr RIP Funky Drummer RIP Made this mix back in 2004... A rapp-heavy celebration of Clyde Stubblefield's Funky Drummer break and it's impact on the culture... Comprised mostly of late 80's ~ early 90's rapp classics and rarities that all utilize the J.B. // Stubblefield spark/source in one form or another... Featuring the likes of 45 King, Ultramagnetic MC's, Divine Force, Kool G. Rap & Polo, Public Enemy, Lord Finesse, and so forth... All Hail The Godfather Of Soul and R.I.P. Clyde Stubblefield... Much love... Rest well... https://www.mixcloud.com/EEDDAANN/sound-of-the-funky-drummer/
February 25, 20178 yr RIP Larry Coryell A baš smo ga mnogo spominjali ovih dana, spominjali smo ovaj koncert: Ovo je fotografija Zorana Veselinovića sa Summertime Jazz & Blus festivala 1991., na dan kad je počinjao rat u Jugoslaviji.
February 26, 20178 yr Gotivan tip, imao sam sreću i da ga sretnem jednom davno (na kratko). Sav je bio od zajebancije. Inače, ovo mi je drag video u kom govori o muzici generalno (a najbolje govori sa dvanaestožičnim Ovejšnom). RIP majstore.
March 6, 20178 yr Umro Ignac Sen, cuveni violinista orkestra RTV i Balasevica, Zvonka Bogdana... veliki majstor RIP Poslato sa Redmi Note 3 Pro ili Asus tableta
March 6, 20178 yr Sjajan muzičar i lik, imao sam čast da ga upoznam i nešto smo čak i zajedno svirkali, onako nezvanično. Baš me je pogodila ta vijest. :(