Jump to content
IGNORED

R.I.P.

bad music for bad people

Recommended Posts

Posted

Ko je jebote gazda milutin? Dizvinu svi moj vrancuski.

svojevremeno je imao emisiju na radiju, jbmliga dal bese radio pingvin ili neki drugi, a i drzao je neki kafic na crvenom krstu....

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• aram

222

• Indy

217

• bad music for bad people

182

• maheem

137

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

dobar je kafic bio, pivo iz zidarskih flasa. sad je neki hostel tu.

Posted

jel to onaj sa vavilonskim drvenim stepenicama? kultni

Posted

da, ukratko, bio je kao neki selebriti pre dvaes godina, zurke su se reklamirale "muziku pusta gazda milutin" i taj rad....

Posted

Ode Princeza...

....shit has hit the fan...

Posted

Daleko od selebritija, bio je pre neko koga svi znaju. I bio je stvarno dobar momak.

Posted

svojevremeno je imao emisiju na radiju, jbmliga dal bese radio pingvin ili neki drugi, a i drzao je neki kafic na crvenom krstu....

Jeste Pingvin, iz onog najboljeg perioda.

Posted

radio pingvin je imao dobru fazu?

ok, važi...

Posted

Daleko od selebritija, bio je pre neko koga svi znaju. I bio je stvarno dobar momak.

onaj koga svi znaju je valjda selebriti? nisam mislio da ga opisem kao neku pevaljku....

a ovo drugo, da, bas je bio fin momak....

imao sam utisak da nista ne moze da ga iznervira, meni je bio sinonim za opustenost, zato mi je valjda i neshvatljivo da se ubio

Posted

In my book, ne. Selebriti je neko cije postere tinejdzeri i tinejdzerke kace po zidovima, traze im autograme i sl. Gazda Milutin nije bio to. On je bio neko koga svi znaju, ali ga ne obozavaju nego ga cene.

Posted

a jbg, meni je selebriti svako ko je poznat, i zika obretkovic je selebriti, pa ga niko ne kaci na zid