December 27, 20168 yr On 27. 12. 2016. at 21:33, nisam ja said: Ko je jebote gazda milutin? Dizvinu svi moj vrancuski. svojevremeno je imao emisiju na radiju, jbmliga dal bese radio pingvin ili neki drugi, a i drzao je neki kafic na crvenom krstu....
December 27, 20168 yr da, ukratko, bio je kao neki selebriti pre dvaes godina, zurke su se reklamirale "muziku pusta gazda milutin" i taj rad....
December 28, 20168 yr Daleko od selebritija, bio je pre neko koga svi znaju. I bio je stvarno dobar momak.
December 28, 20168 yr On 27. 12. 2016. at 21:57, ruskabajka said: svojevremeno je imao emisiju na radiju, jbmliga dal bese radio pingvin ili neki drugi, a i drzao je neki kafic na crvenom krstu.... Jeste Pingvin, iz onog najboljeg perioda.
December 28, 20168 yr On 28. 12. 2016. at 9:06, bad music for bad people said: http://nodepression.com/article/memoriam-2016-0 Au, ovo po mesecima. Za neke nisam ni znao da su otisli. Koliki spisak, covece, prst zaboli dok skrolujes do kraja.
December 28, 20168 yr On 28. 12. 2016. at 7:44, aram said: Daleko od selebritija, bio je pre neko koga svi znaju. I bio je stvarno dobar momak. onaj koga svi znaju je valjda selebriti? nisam mislio da ga opisem kao neku pevaljku.... a ovo drugo, da, bas je bio fin momak.... imao sam utisak da nista ne moze da ga iznervira, meni je bio sinonim za opustenost, zato mi je valjda i neshvatljivo da se ubio
December 28, 20168 yr In my book, ne. Selebriti je neko cije postere tinejdzeri i tinejdzerke kace po zidovima, traze im autograme i sl. Gazda Milutin nije bio to. On je bio neko koga svi znaju, ali ga ne obozavaju nego ga cene.
December 28, 20168 yr a jbg, meni je selebriti svako ko je poznat, i zika obretkovic je selebriti, pa ga niko ne kaci na zid