Parsons Posted December 27, 2016 Posted December 27, 2016 najinteresantnija stvar za ljubitelje amerikane u vezi smrti dz. majkla je da je otac paterson huda (drajv baj trakers) svirao bas na originalnoj verziji kerles vispers :fanton:
morgana Posted December 27, 2016 Posted December 27, 2016 dzordz majkl uradio kaver dejvida bouvija :o
Jeremija Posted December 27, 2016 Posted December 27, 2016 Uvek mi se svidjala produkcija u ovoj pesmi:
onamonamo Posted December 27, 2016 Posted December 27, 2016 Dobar je bio GM dzordz majkl ili gazda milutin? a jel zna neko zasto se gazda milutin ubio? ja cuo depresija, mada mi to malo bezveze kao razlog...
James Marshall Posted December 27, 2016 Posted December 27, 2016 Što ti je to bezveze razlog, bezveze razlog bi bio da se ubio zbog dobrog raspoloženja.
Bujodrag Posted December 27, 2016 Posted December 27, 2016 (edited) Što ti je to bezveze razlog, bezveze razlog bi bio da se ubio zbog dobrog raspoloženja. +1 Depresija nije laka stvar i zajebana je i svakako je legitimna. Mis'im, da se ne gadjamo olako teškim pojmovima. Edit: depresija nije tuga Edited December 27, 2016 by Bujodrag
James Marshall Posted December 27, 2016 Posted December 27, 2016 Znam, zato i kažem. Jbg, mislim, gdje ćeš adekvatniji i (u tom trenutku racionalniji) razlog da okončaš svoj život od toga da ti se ne živi, da ti je sve bezveze, da te ništa ne raduje, da ne vidiš svrhu svog postojanja. Da ne ulazimo sad u sve tegobe tih stanja, koje mogu da budu manifestovane i kroz fizički bol, na kraju krajeva.
Garnirung Posted December 27, 2016 Posted December 27, 2016 najinteresantnija stvar za ljubitelje amerikane u vezi smrti dz. majkla je da je otac paterson huda (drajv baj trakers) svirao bas na originalnoj verziji kerles vispers :fanton: A čovek tu stvar napisao kao tinejdžer, mislim kad pomisliš na tu činjenicu uzimajući u obzir kakav je prosečan tinejdžer iz bilo kog doba Jebem li ga, to je nešto (iako nikad nisam bio neki fan njegove muzike)
nisam ja Posted December 27, 2016 Posted December 27, 2016 Ko je jebote gazda milutin? Dizvinu svi moj vrancuski.
Recommended Posts