stoka Posted December 26, 2016 Posted December 26, 2016 Sećam se da sam bio nemalo iznenađen kad sam saznao da je gej. Da su to objavili za Limala i ekipu iz Kajdže Gugua, Dejvida Silvijana, Terensa Trent Darbija, pa čak i Sajmona Lebona, manje bi me začudilo ... Sećam se da su ribice padale na taj vulkan testosterona ... A onda čovek vrati film, pa se seti da ni Vilidž pipl nisu delovali feminizirano ...
Jeremija Posted December 26, 2016 Posted December 26, 2016 Sećam se da sam bio nemalo iznenađen kad sam saznao da je gej. Da su to objavili za Limala i ekipu iz Kajdže Gugua, Dejvida Silvijana, Terensa Trent Darbija, pa čak i Sajmona Lebona, manje bi me začudilo ... Sećam se da su ribice padale na taj vulkan testosterona ... A onda čovek vrati film, pa se seti da ni Vilidž pipl nisu delovali feminizirano ... Mislim da je od Village People samo jedan gay.
ordi Posted December 26, 2016 Posted December 26, 2016 (edited) ^jok, kauboj i indijanac Edited December 26, 2016 by ordi
Jeremija Posted December 26, 2016 Posted December 26, 2016 ^jok, kauboj i indijanac Mislim da Dave Forrest (kauboj) više nije u grupi, tako da sam u pravu. :)
stoka Posted December 26, 2016 Posted December 26, 2016 ^jok, kauboj i indijanac Pandur je, ukoliko me sećanje ne vara, oženio glumicu koja je igrala suprugu Hakstabl u kultnoj humorističkoj seriji "Kozbi šou" ...
Takeshi Posted December 27, 2016 Posted December 27, 2016 ceo older i ova posebno: i obrada rufusa wainwrighta
Cash Posted December 27, 2016 Posted December 27, 2016 RIP GM :(. Sad na Classic 1 pustaju njegove pesme.
Recommended Posts