ToniAdams Posted November 11, 2016 Posted November 11, 2016 e u kurac, bas me sjebalo, iako mi jasno da je bas mator bio.
Jean-Luc Picard Posted November 11, 2016 Posted November 11, 2016 Retko kad me vest o smrti nekog selebritija pogodila kao ovo sinoć.
bradilko Posted November 11, 2016 Posted November 11, 2016 (edited) rip u određenim raspoloženjima sam umeo slušati njegove pesme Edited November 11, 2016 by bradilko
אַף אֶחָד Posted November 11, 2016 Posted November 11, 2016 A u bre, ode i Victor Bailey danas, 56 godina, isto kao Mingus. https://www.youtube.com/watch?v=q9UCBsXI4LI
John Coltrane Posted November 11, 2016 Posted November 11, 2016 Secam se kraja srednje skole i svadje sa sestrom sto "truje" sa tim matorim morbidnim Kanadjaninom, boreci se da pustim Arsena Dedica ni ne svatajuci da je on YU verzija Koena na koju cu se opasno navuci. Prvi album koji sam temeljno slusao posle oceve smrti je bio Ten new songs, Here it is je isla u Pescaniku posle Djindjicevog ubistva, I'm your man je dugo bila sifra koju smo koristili davno prezaljena i ja, Arena 2.9.2009. , pa Omiljena igra koju sam citao prosle godine i preslusavao ponovo sve albume u zelji da nadjem ono neotkriveno ili propusteno... Gadan neki osecaj u stomaku, kao da je otisao neko moj.
*edited by mod Posted November 11, 2016 Posted November 11, 2016 Nažalost, propustio sam koncert u Areni, nadajući se nekom novom koncertu... Ali, eto... RIP Ista prica. Malo sam gubio nadu, ali kada je izasao novi album mislio sam to je to. Bice bar jos jedna turneja za Evropu. Steta, prava legenda :(
ArleKino Posted November 11, 2016 Posted November 11, 2016 Cujem neki dan na radiju u autu da je Cohen u 82.godini snimio novi album i kazem zeni: "Jebem ti, kakav car, a ja cu sa 82 godine biti 20 godina mrtav." Bas, bas bedak. Usrana godina. :(
Anonymous Posted November 11, 2016 Posted November 11, 2016 Kud propustih koncert u Beogradu onomad, kažu da je bio jedan od boljih koncerata ikad. Sve sam se nadao da će ponovo doći, e jebi ga.
adam Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 sinoc na bbc4 odgledah bird on a wire, dokumentarac o koenovoj evropskoj turneji 73. emotivan i posten film, dosta starih snimaka, vrlo lep, treba ga videti. evo, nadjoh ga na youtube-u pa ko ima vremena... https://www.youtube.com/watch?v=RRq13gI0ipE
John Coltrane Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 Sinoc sam vodio gospodju na koncert Gibonnija u SC, na bis je pozvao neku mladicu koja je sela za klavijature i otpevala Hallelujah.
ronin Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 https://youtu.be/auqyZ2JX7Bs Thank you Mr. Cohen...
jimi Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 Leon Russell, Hit Maker and Musicians' Musician, Dies at 74
Recommended Posts