Bujodrag Posted April 22, 2016 Posted April 22, 2016 Why Have So Many People Died In 2016? Tekst je šupalj, al' tema bi mogla biti zanimljiva, uz neke detaljnije priloge i istraživanja.
bad music for bad people Posted April 23, 2016 Author Posted April 23, 2016 (edited) Cemu ovo palamudjenje Rdjavi? Ako za 15 godina forumasenja i ne znam koliko godina organizovanja koncerata, nisi shvatio da prvo, mali broj ljudi deli tvoj muzicki ukus i drugo, nisu ni u obavezi da to cine, onda stvarno ne znam sta da ti kazem. Ta tvoja borba s vetrenjacama je sad, kad je umetnicki deo foruma mrtav i s obzirom da nisi ni aktivan ovde, smesna i ruzna u isto vreme, pogotovo na mestu de ljudi hoce u dve tri reci da odaju neku pocast Princu. Podseca me na ono tvoje omalovazavanje onih koji slusaju babu Lauri Anderson, a u isto vreme dovodis x puta dedu na svoje koncerte. Na kraju, svaka cast za Lonnie Macka, ali to patkometrisanje je skroz neumesno, ja i ti u 10 gajbi piva, da ce jedva dvoje od 100 znati ko je on bio, na zalost. najpribliznije bi bilo vrsta Mackovog kamiona. Ma koje sada palamuđenje? Nemam vremena da se danas bavim ucveljenim auditorijumom, neka mi buranija ne zameri. Edited April 23, 2016 by bad music for bad people
ordi Posted April 23, 2016 Posted April 23, 2016 sirotan, ko zna šta ga muči i kakav je dan iza njega. želim mu sve najbolje.
Sestre Bronte Posted April 23, 2016 Posted April 23, 2016 Meni bili bezveze i Prince i ovaj drugi za koga nisam nikad cuo. RIP.
ajgor Posted April 23, 2016 Posted April 23, 2016 Why Have So Many People Died In 2016? Tekst je šupalj, al' tema bi mogla biti zanimljiva, uz neke detaljnije priloge i istraživanja. Kada je o tome reč, valja pogledati i ovu stranicu.
Bujodrag Posted April 23, 2016 Posted April 23, 2016 Wow, Olivija De Hevilend i Kirk Daglas po sto godina!
wayfaring stranger Posted April 23, 2016 Posted April 23, 2016 Odavde, godine bi trebalo da odgovaraju. Kakav si ti car! Molim te, cisto iz licne radoznalosti, objasni mi kako si dosao na tu stranicu? Siguran sam da niko ne prati raspored kremacija iz hobija. Nadam se da je to neka druga Masinka. Ako je pevaljka Apola 9, onda je otisla jos jedna legenda.
bad music for bad people Posted April 25, 2016 Author Posted April 25, 2016 Ucveljena buranija ti u gacama. nisi tako zborio kad smo se poslednji put videli
Lancia Posted April 25, 2016 Posted April 25, 2016 (edited) xexe, ucveljena naknadna`potencija. mada jeste najbolje sto si napisao na temu. Edited April 25, 2016 by Majo
Milosh76 Posted April 25, 2016 Posted April 25, 2016 Tom Jones i David Gilmour 1992 godina... https://www.youtube.com/watch?v=b-yduZT5I8Q
Ardian Posted April 27, 2016 Posted April 27, 2016 Remo Belli, tvorac cuvenih Remo opni za bubnjeve ...
Recommended Posts