June 3Jun 3 2 minutes ago, bradilko said:@Apriltuzan povod ali mora se primetiti da lepo pises.April je to vec milion puta ovde demonstrirao, uz znanje i osecaj za muziku koju voli i o kojoj pise. Imas ovaj topic za vise.
June 3Jun 3 4 hours ago, Sludge Factory said:April je to vec milion puta ovde demonstrirao, uz znanje i osecaj za muziku koju voli i o kojoj pise.Imas ovaj topic za vise.na ovaj topik sam i mislio.za aprila mi je zao sto ne pisu vise.tako lepo, pitko, informativno, toplo pise.vrati me u klinacke dane i te pesme o kojima nisam znao nista osim da mi se svidjaju.steta sto ne pise vise
June 3Jun 3 Pišem jbg, ali kad treba da sklopim u knjigu, uvek bih da promenim još malo i tako se deset godina vrtim u krug. Svake godine obećavam sebi da završavam za ovaj Sajam knjiga.
June 4Jun 4 11 hours ago, April said:Pišem jbg, ali kad treba da sklopim u knjigu, uvek bih da promenim još malo i tako se deset godina vrtim u krug.Svake godine obećavam sebi da završavam za ovaj Sajam knjiga.Aj pa da citamo u slobodi!
June 8Jun 8 Samo 53 godine :( Baš sam ga zimus slušao u Šabačkom pozorištu, sjajan lik. Nigde ne nalazim od čega je umro…
June 8Jun 8 Au, tuga. Samo deset godina je nadziveo Arsena.Nastupao je u BG, nekoliko puta sam ga slusala..bio je vrlo talentovan.
June 8Jun 8 1 minute ago, John Coltrane said:Samo 53 godine :(Baš sam ga zimus slušao u Šabačkom pozorištu, sjajan lik. Nigde ne nalazim od čega je umro…Zar nije 52?Piše u vestima da je 73 godište.
June 8Jun 8 auuuuu, kakav jbn šok.oduvek sam ga gotivio, bio je božanstven pijanista. koncert zorana predina s matijom na klaviru u nišu neke 2012-e mi je jedan od omiljenih koncerata ikada.počivaj u miru. Edited June 8Jun 8 by Sandens
June 8Jun 8 1 hour ago, igoraki said:Zar nije 52?Piše u vestima da je 73 godište.Uz duzno postovanje, ovaj komentar je kao kad neko na vest da je neki lik ubio 6 ljudi u selu Vranicu kod Kraljeva, dodje i napise:"Selo Vranic je kod Uba"Matija je napunio 52 u martu, i "ušao" u 53. Sorry, moradoh!Prerano ode, dobar muzicar :(
June 8Jun 8 15 minutes ago, destiny said:Uz duzno postovanje, ovaj komentar je kao kad neko na vest da je neki lik ubio 6 ljudi u selu Vranicu kod Kraljeva, dodje i napise:"Selo Vranic je kod Uba"Matija je napunio 52 u martu, i "ušao" u 53.Sorry, moradoh!Prerano ode, dobar muzicar :(Slučajno je moje godište, pa sam se zato zbunio pošto sam prilično siguran da imam 52. Svakako nebitan detalj a eto ja se izvinjavam što sam ispao seljak u društvu.