March 8Mar 8 58 minutes ago, giuseppe said: Zašto zaključaše temu?? 10 godina jbt. Za sekund... Strasno, pre neki dan me je neko podsetio na godisnjicu i nisam mogao da verujem da ima toliko vec. Mnogo mi nedostaje iako nisam coveka poznavao licno, naravno. Ali, u stvari, jesam.
March 9Mar 9 On 7. 3. 2025. at 2:38, Radoye said: https://www.punknews.org/article/85035/inmemoriam-brian-james-of-the-damned-has-passed-away Sad videh, baš mi krivo. Konstantna ekspanzija kreatovinosti i velika faca. Nije ga držalo mesto, što ga je sa jedne strane koštalo, ali mu je sa druge pružilo priliku da sarađuje sa gomilom velikih imena. Na reunionu povod studijskih nastupa pre par godina delovao je već nemoćno. Legenda.
April 7Apr 7 Ode i Dave Allen (GoF). https://www.stereogum.com/2303262/former-gang-of-four-bassist-dave-allen-dead-at-69/news/RIP
April 12Apr 12 RIP Max Romeo(Njegov nastup na Exitu 2009. bio je savršen. Ispred mene bila je Engleskinja zagrljena sa momkom. Okrenula se i jedno vreme me neprekidno gledala. Onda mi je prišla i rekla "Ne mogu da verujem koliko uživaš u muzici!" Tada sam shvatio da su mi na licu istovremeno i osmeh i suze. A nisam ništa pojo, možda malo popio. Jednostavno fizička reakcija na riddim.)Omiljena (produkcija Lee Perry, tu je i dub verzija) Edited April 12Apr 12 by klimt
April 21Apr 21 On 13. 4. 2025. at 0:01, klimt said:RIP Max Romeo(Njegov nastup na Exitu 2009. bio je savršen. Ispred mene bila je Engleskinja zagrljena sa momkom. Okrenula se i jedno vreme me neprekidno gledala. Onda mi je prišla i rekla "Ne mogu da verujem koliko uživaš u muzici!" Tada sam shvatio da su mi na licu istovremeno i osmeh i suze. A nisam ništa pojo, možda malo popio. Jednostavno fizička reakcija na riddim.)Omiljena (produkcija Lee Perry, tu je i dub verzija)Evo i moje omiljene, inače pesma koje je inspirisala čuvenu pesmu jedne druge grupe...
April 21Apr 21 On 13. 4. 2025. at 0:01, klimt said:RIP Max Romeo(Njegov nastup na Exitu 2009. bio je savršen. Ispred mene bila je Engleskinja zagrljena sa momkom. Okrenula se i jedno vreme me neprekidno gledala. Onda mi je prišla i rekla "Ne mogu da verujem koliko uživaš u muzici!" Tada sam shvatio da su mi na licu istovremeno i osmeh i suze. A nisam ništa pojo, možda malo popio. Jednostavno fizička reakcija na riddim.)Omiljena (produkcija Lee Perry, tu je i dub verzija)Sad videh, mnogo mi krivo. Velike je stvari uradio, jedan od najvernijih prevodilaca uličnih sukoba na jezik muzike. Saradnja sa Scratch Perry-em je antologijska.
April 21Apr 21 40 minutes ago, Jeremija said:Evo i moje omiljene, inače pesma koje je inspirisala čuvenu pesmu jedne druge grupe...Te 2009. godine na Exitu, "Chase the Devil" je praktično izvedena tri puta. Izveli su je Max Romeo, Madness i Prodigy (kao deo "Out of Space").Bio je to Chase the Devil Exit. Edited April 21Apr 21 by klimt
April 22Apr 22 7 hours ago, ToniAdams said:Odoše na isti dan gore i on i papa Franja, Lucifer je jebo ježa u leđaMax Romeo 11.04.