Waldorf Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 (edited) 30 порука за мање од сат времена... Људи, шта је са вашим ноћним животом преко викенда?МаратонацМ А С Т А Н О С ЕПјаф: Хм, мислим да знам у чему је проблемM A S T A N O S E :Q)Пјаф 2: ?!Ми смо стварно народ крајности.Не умем ово да напишем на трећи начин.M A S T A N O S E Edited November 24, 2008 by Waldorf
Waldorf Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 Ово је већ озбиљно. Хајде, покажимо мало достојанства. Нисмо деца, пунолетни смо људи...M A S T A N O S E
Reaktor Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 (edited) Ово је већ озбиљно. Хајде, покажимо мало достојанства. Нисмо деца, пунолетни смо људи...M A S T A N O S EMislio si da će nam trebati osamnaest sati da ovo rešimo?(Skoro da je i trebalo)A A I O R V T C S Edited November 24, 2008 by Reaktor
Reaktor Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 (edited) астролабиП О С В Е З А Т И(Ima još jedno rešenje, a nije "astrolabi". Ali sviđa mi se i ovo tvoje.)ZapovestiC R K V A S I T A Edited November 24, 2008 by Reaktor
LaRicca Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 (Ima još jedno rešenje, a nije "astrolabi". Ali sviđa mi se i ovo tvoje.)Ја сам 7. новембра задала исту комбинацију, па су одговорили са "астролаби", иако сам мислила на нешто друго... Још само да се сетим на шта! проктологБ Р А В О П Р Ц О
Recommended Posts