PussyGalore Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 (edited) dugovecanti si mama neverovatna, treba da smislim nesto komplikovano za vasc,a,r,l,i,z,s,a,i Edited November 22, 2008 by PussyGalore
mammy two shoes Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 ti si mama neverovatna, treba da smislim nesto komplikovano za vasSlučajno sam otkrila da je ova igrica savršena relaksacija za mozak. Kada radim nešto zahtevno (crtanje, računanje)i neka ideja počne da me opseda, a osećam da me neće odvesti u željenom pravcu, ja dođem ovde i pokušam da isprevrćemreč. Ako uspem lepo, a ako ne navratim kasnije. Do desete strane nisam ni kapirala šta se ovde radi, a onda sam se mic po micprilično izveštila. Moram da kažem da nekad ne mogu da pogodim ni najjednosatvniju reč. c,a,r,l,i,z,s,a,i
PussyGalore Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 kazi mi , molim re da li rec pocinje sa pot..../glava mi puca od kombinacija vec petnaest minuta
VIOLA Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 (edited) 5-obanka!K O B N I N A U K Edited November 22, 2008 by VIOLA
VIOLA Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 (edited) 1 000 000 000 ( mislim da se ovako pise, ako ne, ispravice me onaj u prugastom odijelu :-)A A A I L N R š T Edited November 23, 2008 by VIOLA
Waldorf Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 ШарлатаниОнај у пругастом оделу може само да критикује за недопустиво дуго изостајање и избегавање обавеза на топику.Т Р Ж А П С О В О
mammy two shoes Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 požarstvo(ja svraćala, ali petobanke se ne bih setila do sudnjeg dana)A M U ž I S E R N
VIOLA Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 ШарлатаниОнај у пругастом оделу може само да критикује за недопустиво дуго изостајање и избегавање обавеза на топику.Т Р Ж А П С О В ОI ja se slažem. Onog Reaktora nema danima, a baš je bio, tj bas JE odlican igrač. I kreativan i vješt. Ja bila i do Splita i natrag a on jos bojkotuje. A M U ž I S E R N
VIOLA Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 (edited) I ja se slažem. Onog Reaktora nema danima, a baš je bio, tj bas JE odlican igrač. I kreativan i vješt. Ja bila i do Splita i natrag a on jos bojkotuje. Н А В Р О Л Е Т ИZapetljah se s ovom tehnologijom ..Н А В Р О Л Е Т И Edited November 23, 2008 by VIOLA
Recommended Posts