November 11, 200816 yr Author Ово Виолино је диоптрија.А оно моје изнад је могло и индикатор.А оно Виолино још раније било је спектакли.А Кинг је овенчан титулом „l'Еnfant Тerrible” топика. Заслужено.Ето тако, ваљда смо сад све размрсили.Т У Р Ч И Н О В С
November 12, 200816 yr очврснутиО Е Е П М Г С Р Д (Ближи се хиљадарка, температура расте, ко ли ће бити срећни аутор?!)
November 12, 200816 yr Author Песмогред? (оно, распоред којим редом иду песме :Q))Ааааа, седмопрег! (има се, може се. Него, да се спремим ја за сат времена да пљуцнем низ сокаче – лакше ми тако, мрзи ме после да враћам бокалче. Са срећом тамо, и да разбуцаш те Швеџане!).Ч И С Т И В А П И Edited November 12, 200816 yr by Waldorf
November 12, 200816 yr Песмогред? (оно, распоред којим редом иду песме :Q))Ааааа, седмопрег! (има се, може се. Него, да се спремим ја за сат времена да пљуцнем низ сокаче ? лакше ми тако, мрзи ме после да враћам бокалче. Са срећом тамо, и да разбуцаш те Швеџане!).Ч И С Т И В А П ИЧек' још мало, имам још 24 сата до испитивача... :) Ваљда ће упалити! (Сад ми нешто пада на памет... Кад год сам полагала возачки, нико да суне коју кап... То је, значи! )И И Е А Т В М П Р
November 12, 200816 yr Author Е happy га, ја пљуцно! Нема везе, положиће неко нешто данас... А и није баш императив да се пљуцне одмах уочи испита.Н А П У Р Р Е Њ Е
November 12, 200816 yr Али зато имам спунеризам:Da, to je ta riječ.А Кинг је овенчан титулом ?l'Еnfant Тerrible? топика. Заслужено.Zašto? Pa nije ovo o moderaciji niti o borbi za pravdu i istinu. Glavno, nekoga moramo okuražiti prije nego se suoči s ispitivačima.p l a t i s k o k
November 12, 200816 yr Author Zašto? Pa nije ovo o moderaciji niti o borbi za pravdu i istinu. p l a t i s k o kНе залазим на спратове где се бори за истину и правду, али ако и тамо забибериш као што умеш овде (а овде си пар пута баш забиберио мушки), онда Те сигурно воле.Ето, немој ми само опет рећи да није „киклопаст”?Р О В Е Њ А Т О Г
November 12, 200816 yr Не залазим на спратове где се бори за истину и правду, али ако и тамо забибериш као што умеш овде (а овде си пар пута баш забиберио мушки), онда Те сигурно воле.To kao da sam ja neki vetrogonja, šta? Ne možeš ni zamisliti koliko me lokalna forumska samouprava voli. Ето, немој ми само опет рећи да није ?киклопаст??Ne sjećam se kad sam ti posljednji put rekao da nije "kiklopast", ali sad moram. :( Kaptolski je naša riječ. A sad nešto sasma lako:e g o l o t i nj a
November 12, 200816 yr Author Видео сам, али сам претпоставио да поштујеш договор да нема личних (властитих) именица (подразумева се, ни припадајућих придева). „Каптолски” ми некако вуче на ту страну, исправи ме ако грешим (а имам право да грешим, још нисам испуцао квоту за данас :Q)).А ово је теологиња (надам се да ће неко од Теби омиљене локалне самоуправе прочитати ово и похвалити Те за политичку коректност – код нас би било „теолошкиња”, само што још нема :Q))П.С. Док се ја накуцам, паметни људи раде посао.БандонеонФ И Т О З О М Н И
November 12, 200816 yr Sorry za kaptolski, srećom i kiklopasti odgovor je uradio posao. Da, teologinja je.Ф И Т О З О М Н Иmonofizitv j u n e r e ž i Sorry za edit. Greška. :P Edited November 12, 200816 yr by king louie