Waldorf Posted November 11, 2008 Author Posted November 11, 2008 Ово Виолино је диоптрија.А оно моје изнад је могло и индикатор.А оно Виолино још раније било је спектакли.А Кинг је овенчан титулом „l'Еnfant Тerrible” топика. Заслужено.Ето тако, ваљда смо сад све размрсили.Т У Р Ч И Н О В С
LaRicca Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 очврснутиО Е Е П М Г С Р Д (Ближи се хиљадарка, температура расте, ко ли ће бити срећни аутор?!)
Waldorf Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 (edited) Песмогред? (оно, распоред којим редом иду песме :Q))Ааааа, седмопрег! (има се, може се. Него, да се спремим ја за сат времена да пљуцнем низ сокаче – лакше ми тако, мрзи ме после да враћам бокалче. Са срећом тамо, и да разбуцаш те Швеџане!).Ч И С Т И В А П И Edited November 12, 2008 by Waldorf
LaRicca Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Песмогред? (оно, распоред којим редом иду песме :Q))Ааааа, седмопрег! (има се, може се. Него, да се спремим ја за сат времена да пљуцнем низ сокаче ? лакше ми тако, мрзи ме после да враћам бокалче. Са срећом тамо, и да разбуцаш те Швеџане!).Ч И С Т И В А П ИЧек' још мало, имам још 24 сата до испитивача... :) Ваљда ће упалити! (Сад ми нешто пада на памет... Кад год сам полагала возачки, нико да суне коју кап... То је, значи! )И И Е А Т В М П Р
Waldorf Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 Е happy га, ја пљуцно! Нема везе, положиће неко нешто данас... А и није баш императив да се пљуцне одмах уочи испита.Н А П У Р Р Е Њ Е
LaRicca Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Пуно значи гест подршке, не мари ни ако је преурањен! Т А К О И Ж У Р И
Otto Katz Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Али зато имам спунеризам:Da, to je ta riječ.А Кинг је овенчан титулом ?l'Еnfant Тerrible? топика. Заслужено.Zašto? Pa nije ovo o moderaciji niti o borbi za pravdu i istinu. Glavno, nekoga moramo okuražiti prije nego se suoči s ispitivačima.p l a t i s k o k
Waldorf Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 Zašto? Pa nije ovo o moderaciji niti o borbi za pravdu i istinu. p l a t i s k o kНе залазим на спратове где се бори за истину и правду, али ако и тамо забибериш као што умеш овде (а овде си пар пута баш забиберио мушки), онда Те сигурно воле.Ето, немој ми само опет рећи да није „киклопаст”?Р О В Е Њ А Т О Г
Otto Katz Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Не залазим на спратове где се бори за истину и правду, али ако и тамо забибериш као што умеш овде (а овде си пар пута баш забиберио мушки), онда Те сигурно воле.To kao da sam ja neki vetrogonja, šta? Ne možeš ni zamisliti koliko me lokalna forumska samouprava voli. Ето, немој ми само опет рећи да није ?киклопаст??Ne sjećam se kad sam ti posljednji put rekao da nije "kiklopast", ali sad moram. :( Kaptolski je naša riječ. A sad nešto sasma lako:e g o l o t i nj a
Reaktor Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 (edited) -R R E A A I M P T Edited November 12, 2008 by Reaktor
Waldorf Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 Видео сам, али сам претпоставио да поштујеш договор да нема личних (властитих) именица (подразумева се, ни припадајућих придева). „Каптолски” ми некако вуче на ту страну, исправи ме ако грешим (а имам право да грешим, још нисам испуцао квоту за данас :Q)).А ово је теологиња (надам се да ће неко од Теби омиљене локалне самоуправе прочитати ово и похвалити Те за политичку коректност – код нас би било „теолошкиња”, само што још нема :Q))П.С. Док се ја накуцам, паметни људи раде посао.БандонеонФ И Т О З О М Н И
Otto Katz Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 (edited) Sorry za kaptolski, srećom i kiklopasti odgovor je uradio posao. Da, teologinja je.Ф И Т О З О М Н Иmonofizitv j u n e r e ž i Sorry za edit. Greška. :P Edited November 12, 2008 by king louie
Recommended Posts