LaRicca Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 astrolabiIma još jedno rešenje...NJ B O NJ A J E E š
Waldorf Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 . Za BALAKLAVU nisam cula, inace da sam je znala rijesiti igrala bih se sama. :-) (Ni ja nisam čula za balaklavu, ali evo sad vidim na Guglu: "baklava koja se konzumira uz zvuk balalajke"))Објашњење: балаклава је неко марамче, или тако нешто, (мама ће сигурно знати детаљније).Ш И Р О К А Л А Т
FranziskaKafka Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 http://www.google.com/search?hl=en&q=define%3A+balaclavaTerajte dalje, ohne mich. :)
mammy two shoes Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 laktarošiG T R S L V A A Ofranciska je uputila gde treba. ja bih dodala da mi to čudo zovemo fantomka. nije mi bila namera da zadam nešto teško. čula sam na jedno uvo pesmu artic monkeys i eto krasnog zadatka.
VIOLA Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 (edited) kompromisI Z N A D B R C I Edited November 7, 2008 by VIOLA
Waldorf Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 Синдикати (Виола нам бифла поруке; неки се просто роде да буду корисни шта год радили :Q)Р О Л С М Е С Т А
VIOLA Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 samostrel ( polupismena, procitala prvo slovo latinicom pa se ubila trazeci )K O B N A š O LJ A
Recommended Posts