Aleksija Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 (edited) diskotekaaj da probamo jos jednom, a da nije akvaristaI R T K V S A A A Edited November 5, 2008 by Aleksija
Quizmaster Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 diskotekaaj da probamo jos jednom, a da nije akvaristaI R T K V S A A AImam i tu tvoju reč, al' moja je korektna pa neću da probam :P
Aleksija Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Imam i tu tvoju reč, al' moja je korektna pa neću da probam :Pma jeste korektna, 104% :P al ajde, kad sam vec zamislila, a i svidja mi se, da neko proba da pogodi.a i nemam novu rec :)a ti kovertiraj odgovor. ne znam bas kako.
Aleksija Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 dobro, i jos? :P ok, to je to.sad sam u obavezi ipak:E S P A I L P R U
VIOLA Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 AKVARISTA Ovo gore ti je genijalno !!!Hajde da otkočimo pa makar i naopako :) :paspuleri ( onaj koji radi paspul, mada ga nigdje nema u rječnicima :-)A E I N R Z P S D
Aleksija Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 ajde da otkočimo pa makar i naopako :) paspuleri ( onaj koji radi paspul, mada ga nigdje nema u rječnicima :-)zanimljiva rec, a mora da takav neko ipak i postoji. paspuli su vazni :)ja sam imala na umu nesto drugo, rekla bih da je iz recnika, pa nek ostane kao alternativni zadatak, ako nekome ipak padne na pamet.
LaRicca Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Ovo gore ti je genijalno !!!Stvarno!К А З Е И Н Ђ У ЛZaluđenik(ima li ih i ovde? )A O O I T K S R B
Otto Katz Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 A O O I T K S R Bbistrookac o m e d l e j i
Recommended Posts