Otto Katz Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 (edited) poliesterK J I L G A A A S(učiteljice, učiteljice, quizmaster me hipnotiše zapetama)slagaljka? Ali zar to nije 8 slova? edit: tj. ništa, ništa Edited October 31, 2008 by king louie
Delija67 Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Ovo je Sportska Galaksija, vase pravo da znate istinuP O K A J A N I M
mammy two shoes Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 mizantropA K I O E N P T O(već je bio mizantrop, ja pogodila. možda nije koencidencija)
Al-Khwarizmi Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 opekotina (već je bio mizantrop, ja pogodila. možda nije koencidencija)sorry, topić je narastao, nemoguće je zapamtiti šta je sve već bilo... ja radim search pre nego što postavim zadatak, a mizantropa nisam našao. ali ako je bio napisan npr. ćirilicom, tu nema pomoći, forum se sa јуникодом baš i ne snalazi najboljeB A Nj O Č V O R A
Quizmaster Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 (edited) BOROVNJAČAĆ, E, R, F, Č, Đ, I, Đ, E Edited November 1, 2008 by Quizmaster
vinska musica Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 đerđefčićV A š K U K R C OKRUšKOVAC E E R T R B š A K
Waldorf Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 E E R T R B Š A KТо је једна са форума (нећу да кажем која)ШтреберкаЈАГОШ О’ НИЛ :Q)
LaRicca Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 То је једна са форума (нећу да кажем која)Je l' od onih što od rane zore...?ЈАГОШ О? НИЛ :Q)gološijan(A kod one brezovine/zebrovine ja mislila- neobazriv)R A Č N I B U L E
Waldorf Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 (edited) (učiteljice, učiteljice, quizmaster me hipnotiše zapetama)Стари је то опсенар, Great Pretender-ов шегрт...(već je bio mizantrop, ja pogodila. možda nije koencidencija) sorry, topić je narastao, nemoguće je zapamtiti šta je sve već bilo... ja radim search pre nego što postavim zadatak, a mizantropa nisam našao. ali ako je bio napisan npr. ćirilicom, tu nema pomoći, forum se sa јуникодом baš i ne snalazi najboljeНема везе, ако су слова у поставци другачије распоређена.ЛубеничарГ Е Т О Н А Д О КПјаф: Ево, већ сам успео да (нехотице) демонстрирам у пракси како то изгледа. Послушао Ефендију, у’ватио се за срчку и нашао да је ово већ било (али другачија поставка). Нека остане. Edited November 1, 2008 by Waldorf
Recommended Posts