LaRicca Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 С А Ш И Т И В А Н Била је и именица (из категорије ?жешћа коџања?), ал? сад заинат нећу да кажем.višnaista! S I O A P D R J ArapsodijaO K E D I P A R I
Waldorf Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 Перио дика (Ово је само мало мањи брезобразлук од „мет’о дика”:Q)).Т И Л Т И Н И Ц А
Waldorf Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 Златокоси?(Како смо надахнути од сабајле! Док принцезу не почне да жуља зрно грашка испод сто перина... Ако, ако, нек је жива и здрава, савезница моја мала, што ми елегантно елиминише једну од највећих супарница у овој игри – ако се овде уопште може говорити о супарништву :Q))П Р И М Е С Е Ј И
LaRicca Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Eh... kad bih ja prokljuvila kodžanjastog višnaistu, da noću vršim sklapanje oka..? :P Ovo ujutru mi dođe kao čil aut after parti... Može jednu bez šećera, hvala na pitanju.permisijeL O Č I S N O P E
Waldorf Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 Кад зекиш са оним пермисијама, поред лепе, домаће :Q) речи, могу мало и ја:Исплочено?Исполчено?Почислено?Ипсилонче? (ово сам прво пожелео да напишем, али је логогриф)Слепоочни?Изабери.Са’ће полако и други да поустају, па док мало крмељају по кујни, ето и њих. Eво нешто за лагани фруштук:Ц У Р А Л И Ф Е Ш?
LaRicca Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 (edited) Moje su impresije da su to frulašice... Samo, je l' se to fruštukuje? :unsure:Z R A V E N O B I Edited October 31, 2008 by LaRicca
Otto Katz Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 zebrovina - meso zebre ?brezovina - drvo breze?
Waldorf Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 (edited) Moje su impresije da su to frulašice... Samo, je l' se to fruštukuje? Како ко, дарлинг, како ко >:Q)Z R A V E N O B IШта је ово, ко је командовао продужено спавање? ’Ајде, устајање, напољу је диван дан (а и ми бисмо да предамо смену).БрезовинаЕдит: Ола, Кинже! Погодио си пре, загонетај! Edited October 31, 2008 by Waldorf
Quizmaster Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 (edited) L E P I T E R O RDiktatura, preciznije rečeno ;) Edited October 31, 2008 by Quizmaster
mammy two shoes Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 poliesterK J I L G A A A S(učiteljice, učiteljice, quizmaster me hipnotiše zapetama)
Recommended Posts