cedo Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 gde su mi oči Meni je najtezhe reshiti onaj niz koji ima znachenje/je govorljiv. To je bio sluchaj sa onim pikoletinim zadatkom.Mozhda zato shto ne zapisujem kada reshavam i onda mi taj govorljivi niz smeta.
mammy two shoes Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 (edited) Meni je najtezhe reshiti onaj niz koji ima znachenje/je govorljiv. To je bio sluchaj sa onim pikoletinim zadatkom.Mozhda zato shto ne zapisujem kada reshavam i onda mi taj govorljivi niz smeta.sećam se toga. ja nisam želela da odgovorim, mada sam znala rešenje.S I P E T U Š K U Edited January 15, 2010 by mammy two shoes
cedo Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 (edited) kupusišteT E M E N P L U Skupusiste --> kupusište Edited January 15, 2010 by cedo
Mercuzzio Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 (edited) doštampanČ I K A A A J Š C Edited January 19, 2010 by Mercuzzio
mammy two shoes Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 namirisanT O S I M E T N Ošta kažeš čedo jel može ovo da prođeotmenost(i)??T O T O N V I S E
cedo Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 (edited) Imamo li Cloud9 savet za takove stvari (ili barem vrhovnog sudiju). Nije mi to bilo na umu. No, neka igra teche. Ako zhelish(te), mogu da napishem reshenje.T O T O N V I S E Edited January 29, 2010 by cedo
Recommended Posts