Pikoleta Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 (edited) a yock, ja sam traveloid ne le_darovit i la_redovit ka oni od prekjuce nema smisla V R A T I D O L E, a preshligore :Peditaprekoedita: i neka vas ne zabrinjava sto vam i misli citam unaprijed Edited March 12, 2009 by Pikoleta
Pikoleta Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 ma kakva kamuflaza, istina ziva. ja koja ne mogu da odvrtalim rijec, mama koja je ponavlja, a tek waldorfije nash nadushni, koji nece da uvede red i packe za ponavljanja T T R R CH E V I T
Waldorf Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 Пробирачи (нађе отирачи) ma kakva kamuflaza, istina ziva. ja koja ne mogu da odvrtalim rijec, mama koja je ponavlja, a tek waldorfije nash nadushni, koji nece da uvede red i packe za ponavljanja Немој тако, Мама се само секира да ли смо утврдили градиво.Д И М Н А С К Е Т
Waldorf Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 На ванредном заседању, уприличеном поводом најновијег случаја коџање, Ђаурско веће је једногласно одлучило да се LaRicci, а за поставку са решењем КОЛОТРАЗИ, доделиОБРАЗЛОЖЕЊЕПоставка са решењем КОЛОТРАЗИ стајала је нерешена од 9. марта у 15:23 до 11. марта у 9:56, па је Веће констатовало да су се стекли сви услови да иста буде проглашена за коџању. Славодобитници припадају све јавне почасти и остала права и привилегије које јој следују по Ђаурском закону и добрим обичајима. Веће изриче посебну меру похвале за колегијалност лауретнице, која је великодушно омогућила да се радни процес одвија паралелно са процесом окоштавања предметне коџање.Дано 13. марта 2009. у Ђаурској већнициДеловођаLaRicca, (не може ср., не би било у реду да саму себе награђује)General Manager Cloud-a 9Њалдорф сп.
sloba v Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Д И М Н А С К Е Тdemantskinadmitske( :D )AEIOU + VLjNČ
LaRicca Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Јухуу, хвала! Ово је вредело причекати (ма разумем, сигурно нестало било машни због 8. марта).Све је више титула, све мање неосвојених врхова! Ех, да ми је још само да чујем мало музике за сврачији укус...Колеге Клаудовци, настављамо у истом ритму, са новим деветкама и одавањима сваке части. (Ако затреба, ево, није проблем ни да се ода последња пошта:21113 Нови Сад).НеуочљиваС Т У Д И Р А А Ј
mammy two shoes Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 starudijala ricca, još jednom čestitam! E R N S E P F A R
Recommended Posts