February 26, 200916 yr nono peLc, peLc mama [jeste, al' je casno umakao] sad je ovo O D R O N M A M A
February 26, 200916 yr Author Зашто питаш, да нећеш можда да правиш пралинице за весеље?Све, све, али од Тебе сам, Мама, најмање очекивао овако нешто...Н Е П Т И Л И Ц А
February 26, 200916 yr Author МонодрамаЕто, шта нам треба неко озваничавање и формалности, кад ми и овако сасвим лепо упадаш у реч?Н Е П Т И Л И Ц А
February 27, 200916 yr Ja sastavio neke platinice (?!)Jel' se od toga prave burme?I D E M R C I N AKakav je ovo topik!!! Niko da pohvali genijalca!!! Reaktore, ovaj medicinar ti je f a n t a s t i c a n !!!L A G I J A S K A
February 27, 200916 yr Author Грмљавина Kakav je ovo topik!!! Niko da pohvali genijalca!!! Reaktore, ovaj medicinar ti je f a n t a s t i c a n !!!Медицинар јесте, али нису платинице.(Појам је из мало мушкијих сфера интересовања - може и мушкобањастијих)Пјаф: нема одустанка!П Л А Т И Н И Ц Е Edited February 27, 200916 yr by Waldorf
February 27, 200916 yr dragi neumoljivi waldorfe, ako niste znali, ovdje su sve zene zenstvene. pogledajte samo danasnje ideje, da l' je moj uticaj il' sta, sve vas volim ja. posto nemam vremena i nece me biti, ostaje mi samo da zamisljam kako cu burmu ipak jednom dobitiP L A T I N I C E