Pikoleta Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Д И В Н И Т О З О dozivotni, ne predaji sesta je 95, spram 105
Waldorf Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 Кажу да је првих 100 најтеже...Хвала, цуро, у последње време си баш уобичајила да ми улепшаваш вечери.Д И В Н И Т О З О
Reaktor Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Paprika je crvena svaki dan,deko naš zadušni, srećan tebi rođendan... R I N A J E G S I
Waldorf Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 ИнгресијаХвала за лепе жеље, песмицу и торту (нисам у току, је л’ то неки нови обичај, да се овим свећицама на ромбове обележава по 10 година :Q)?) С В Е Т С К И Н У
LaRicca Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Придружујем се честитању рођендана са малим закашњењем, стижем за пој'тарје. Валдорфе, све најбоље! искуственС В Е К У Л И Р О
VIOLA Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 (edited) Ja nisam znala da je Njaldorf juce bio SVALJEN LIK , inace bi KURS VIOLE bio malo sarolik. Xepi bpdej ty jy !!! Edited February 24, 2009 by VIOLA
Waldorf Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 Хвала, хвала, драге даме, ваша пажња увек годи!С В Е К У Л И Р О
Waldorf Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 С В Е К У Л И Р ОВеликорус? (Откуд знам, свашта је могуће...).Е Т У К Р И В Њ А
Pikoleta Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 krutivanje, zato sto su kvarutinje rutnjikave Хвала, цуро, у последње време си баш уобичајила да ми улепшаваш вечери.i bas vas dozvalo u 19:06?? za tako leepu podudarnost ima da nam zvone zvonaskupljajte svjedoke, kumove, ne prosi vas freshfaced 69y old cura svaki dan za utrkivanje imate i bonus: zadavajte jednu okruglastu osmicu
Pikoleta Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 ne snebivajte se waldorfije, klaud pasti mora!! ;)
Waldorf Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 О не, зар и овде? Ја сам већ, због оваквих иницијатива, морао да збришем са неких топика, а сада ћу, изгледа, морати и са топика који сам покренуо. Виола, посестримо моја (на речима), узданице моја (к’о врбов клин!), када треба да ме резилиш, ту си к’о запета пушка, а где си сада, да објасниш овом честитом створењу неке ствари, да је спасеш од катастрофе у коју срља својом непромишљеном понудом? Хм... Ај’мо полако... Дајмо се контролират... А да ипак размислиш о оној варијанти са Реактором (види стр. 130 – ако нам је иста лумерација)?Н А Г Р Н И К О П
Recommended Posts