Reaktor Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 (edited) Z V O N I P I C AHell's bells? :) PozvaniciI I O L K K T F N Edited February 17, 2009 by Reaktor
VIOLA Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 gore je POZIVNICA , ali se usvaja i tvoja varijanta, a dole su KONFLIKTIF U L A M ž A K A
Waldorf Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 Камуфлаге(Да не буде бламаге, оно горе за ибратницу сам се зезо – има белим словима хемијска једначина како се добија жива из њеног најраспрострањенијег минерала!).А К Р П Е Њ У Ш А
LaRicca Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Пушкарање Bikovnica? (Mesto gde bikovi razmenjuju iskustva)Na gugletu nema ove reči, LaRicca se ne pojavljuje...Нажалост, ЛаБиковницца је затворена још откад су Фердинанда грешком одвели на кориду. Мораћете потражити нешто друго...Б И К О В Н И Ц А
VIOLA Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 (edited) Камуфлаге(Да не буде бламаге, оно горе за ибратницу сам се зезо ? има белим словима хемијска једначина како се добија жива из њеног најраспрострањенијег минерала!).А К Р П Е Њ У Ш АA, Linijasti, nema govora da nam je promaklo. Mi tvoje postove pregledamo i kroz lupu, jer znamo da uvijenk nesto proturas. Bas si fino dosao u liniju:)B I K O V N I C A Edited February 18, 2009 by VIOLA
LaRicca Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 A, Linijasti, nema govora da nam je promaklo. Mi tvoje postove pregledamo i kroz lupu, jer znamo da uvijek nesto proturas. Bas si fino dosao u liniju:)Ма да, ратосиљао се човек тих странских половњака што је тер'о... Сад нам је и Њaldorf на линији (зато то одјутрос тако веје снег!)Него, Виола, кад ћеш ти окачити неко аватарче, да те видимо? :) B I K O V N I C A
Waldorf Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 Bas si fino dosao u liniju:) Сад нам је и Њaldorf на линији (зато то одјутрос тако веје снег!)Ма јок, то се ја само кријем од неких поверилаца, а к’о наврага овај снег ударио, да свака зверка покаже свој траг. Идем сад да се спасавам од разних кибицера...Ј А Р А Ц Њ У Ш И
Reaktor Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Ма јок, то се ја само кријем од неких поверилаца, а к?о наврага овај снег ударио, да свака зверка покаже свој траг. Идем сад да се спасавам од разних кибицера...Ј А Р А Ц Њ У Ш ИDa ne ideš kod šurnjajice možda? Č I M O P R A L E
Waldorf Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 Депилатор tamarindaЗаборавих на ову Мамину нузрешицу (Мама + нузрешица = таутологија :Q( )Дакле,Т А М А Р И Н Д А
Recommended Posts