Jump to content
IGNORED

Cloud 9

Waldorf

Recommended Posts

• Replies 3.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• mammy two shoes

549

• Waldorf

512

• Reaktor

337

• LaRicca

307

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

predputnaedit: preDputna mi je nekako odomaćena reč i mislim da je to postalo ravnopravno sa gramatički ispravnom varijantom. ali nisam uopšte siguran i duboko sa kajem što sam požurio da postujem bez ozbiljnijeg razmatranja.

Edited by kengur
Posted
predputna
Uhm... mislim da nuzrešica mora biti gramatički ispravna da bi se mogla priznati. T R U D N A E P P
Posted (edited)
Uhm... mislim da nuzrešica mora biti gramatički ispravna da bi se mogla priznati. T R U D N A E P P
bio sam malo prepadnut jer sam trenutno u pre(t/d)putnoj groznici.edit: kad malo bolje razmislim cini mi se da je D ispravnije od T. molim milku canic da kaze dobro vece i razresi moju dilemu.edit2: crveni autobus mi pozeleo dobro vece na jezickim adoumicama i objasnio da ova rec nije nikakav izuzetak od pravila (jednacenje po zvucnosti). a ja i dalje cujem D kada izgovaram rec preTputna. tvrdoglav sam kao ... kengur.N, E, S, A, K, L, S, T, A. Edited by kengur
Posted

slusaj klokane! bude li ovo pogresna postavka, a mi ( se) svu noc prevrtali, nece te spasiti ni onaj prugasti sto je konacno kupio trikotazu za velikosrbe! N, E, S, A, K, L, S, T, A.

Posted (edited)

сланкасте, ластекснаО П Е Т С К А Ч И

Edited by LaRicca
Posted

ispočetkaT A K O I R M A N

Posted

Иницирати

slusaj klokane!
Био би ред да се извиниш човеку за ово, поставка је била у реду, него та слова, стално мрдају лево-десно, никако неће мирна...А Р И С Р Ч А Т И
Posted

satiričarC A I S A L Đ A V

Posted

Слађавица :Q)Т О Н А Д И П Л Е

Posted

планетоидО А А Ж Р Т В Е Н

Posted

rizničariE V A P E O N R ž

Posted (edited)

оперважен, превоженаЧ О Р Б И Н А Д И

Edited by LaRicca