Jump to content

Cloud 9

Featured Replies

prodrmatiT R U D N A E P P

predputnaedit: preDputna mi je nekako odomaćena reč i mislim da je to postalo ravnopravno sa gramatički ispravnom varijantom. ali nisam uopšte siguran i duboko sa kajem što sam požurio da postujem bez ozbiljnijeg razmatranja.

Edited by kengur

predputna
Uhm... mislim da nuzrešica mora biti gramatički ispravna da bi se mogla priznati. T R U D N A E P P
Uhm... mislim da nuzrešica mora biti gramatički ispravna da bi se mogla priznati. T R U D N A E P P
bio sam malo prepadnut jer sam trenutno u pre(t/d)putnoj groznici.edit: kad malo bolje razmislim cini mi se da je D ispravnije od T. molim milku canic da kaze dobro vece i razresi moju dilemu.edit2: crveni autobus mi pozeleo dobro vece na jezickim adoumicama i objasnio da ova rec nije nikakav izuzetak od pravila (jednacenje po zvucnosti). a ja i dalje cujem D kada izgovaram rec preTputna. tvrdoglav sam kao ... kengur.N, E, S, A, K, L, S, T, A.

Edited by kengur

slusaj klokane! bude li ovo pogresna postavka, a mi ( se) svu noc prevrtali, nece te spasiti ni onaj prugasti sto je konacno kupio trikotazu za velikosrbe! N, E, S, A, K, L, S, T, A.

сланкасте, ластекснаО П Е Т С К А Ч И

Edited by LaRicca

ispočetkaT A K O I R M A N

romantikaT, A, I, C, R, N, I, I, I.

• Author

Иницирати

slusaj klokane!
Био би ред да се извиниш човеку за ово, поставка је била у реду, него та слова, стално мрдају лево-десно, никако неће мирна...А Р И С Р Ч А Т И

satiričarC A I S A L Đ A V

• Author

Слађавица :Q)Т О Н А Д И П Л Е

планетоидО А А Ж Р Т В Е Н

ravnotežaZ, R, R, A, Č, N, I, I, I.

rizničariE V A P E O N R ž

оперважен, превоженаЧ О Р Б И Н А Д И

Edited by LaRicca