January 26, 200916 yr Ja licno mislim da je tacnije UNTERCIGER mada se UNTRCIGER par puta pojavio na googletu. Mozda je malcice bolje odabrati neku srpskiju rijec. B I T I U Č I L O
January 26, 200916 yr kompoziti@VIOLA: unterciger nije mogao jer ima 10 slova pa sam obukao za broj manji untrciger. U, P, A, O, M, I, R, T, V.
January 26, 200916 yr istopljenacestitke na 500. postu. sada ispod avatara mozes da napises nesto, npr: moji anagrami su najbolji.D, I, E, M, P, U, N, O, S. Edited January 26, 200916 yr by kengur
January 27, 200916 yr Author Медопусни?ПсеудонимК Р Р А Д Е Л Г У Edited January 27, 200916 yr by Waldorf
January 27, 200916 yr Медопусни?ПсеудонимК Р Р А Д Е Л Г УDruklager+ jaki ste mi vi rešavači, ceo dan vam stoji zicer...Bilo kako bilo:R A S P O R E T V
January 28, 200916 yr Author ШакоперкаШ’а је, шмекери (&ке), одрж’о Уча вакелу, а?И откуд мени сада образ да ове горе убеђујем да смо ми један озбиљан топик? Да тражим дотације и донације из форумског буџета (ударила криза!), а бламирамо се на оваквим ситницама? Еее, што нисам нека влас’, свима би’ вам поузимао возачке, оно се учи из мотористике на првом часу... (ако неко нема возачку, дао бих му је, само да би после могла да му буде одузета). О П Е Н А Г И Х Т
January 29, 200916 yr Author Вирманоза (нервоза због попуњавања вирмана)?Марвиноза (генетска мутација у фамилији Ли Марвина)?Орванизам (организам са говорним поремећајем)?Мразовина (шта год значило, неодољиво звучи као „може да прође”)?В И Т Л А М О Л И ?