Waldorf Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 Јесте шестакиња (као што је оно била седмакиња, али ми се Твоје решење више свиђа. Људи углавном знају за димискије, па ево прилике да науче како је та реч настала, и одакле су те сабље пореклом. Узгред, како се каже за становника Дамаска?)ГроздастоЗ А К Р Е Н У Т И
LaRicca Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Ю, знам я, а срамота ме да откуцам... А ове Дамасклије, да ли се можда зову Дамашчани? Не знам како би се звали житељи градова са завршетком на -ск: Куршчани, Томшчани? З А К Р Е Н У Т И
kengur Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 mene nije sramota:kurtizaneS, U, P, E, R, K, I, Ć, A.
VIOLA Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 (edited) Samo da hik ceStitam Novu gOdinu hik i da se javiM da cu hik doci cim zavrsim hik neKe hik jAko vLazne posLove hik . N S K A Z V I T A Edited January 5, 2009 by VIOLA
Waldorf Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 Прстохват (лукаво, лукаво)П Р Е Ш Е В А Т И
Recommended Posts