Jump to content

Cloud 9

Featured Replies

Ех, колеге, само на провокације мислите! И то баш сада, у овом осетљивом тренутку смене системских прописа. Стварно ми дође да чудно погледам уређај са ког се репродуqју овакве претпоставке...Можда је у питању љупко баштованче- ПОВРТАРКО? Знате га, онај што му се жена управо први пут породила...Д Е Ц О Т О П Г А

Edited by LaRicca

edit:nisam citao pazljivo. pa sta cu, kad je sumnjiv povrtarko napisan velikim a ispravna ZENA maleckim slovima.Д Е Ц О Т О П Г А

Edited by kengur

petogodacR, A, M, P, A, G, E, N, T.

Pa da, ono je bilo PRVOROTKA... Moja najdublja isprika :blush: PENTAGRAMZ, E, N, I, T, K, I, K, I

китникези У Ш О И Ф И Р Ц А

oficirušaA R D I B O P A N

• Author
Ех, колеге, само на провокације мислите!
Немој мене да мешаш, нисам ја ништа мислио! Моје је да одржавам ред, а кад одржавам ред, онда не мислим. Први (и за сада једини) носилац Ultimate коџање поставио је легитимно питање, и ја сам био у обавези да се огласим.Е сад, друга ствар је шта би било да сам мислио. Не знам... Можда бих решио, али свакако не брзо. Кангаву, Кангаву, Кангавууу... Свака част, поставка Ти је велемајсторска! А ево и доказ да не ваља кад почнем да мислим: кад сам почео да мислим, закључио сам да овом „У Ш О И Ф И Р Ц А” фали „К”. Мис’им, не знам, и овако је легитимно, али чини ми се да би са „К” било ефектније: Официркуша.ПадобраниК И Ш Т У Т Г А Р

Edited by Waldorf

škrgutatiA R Č A S N R P A

• Author

РаспарчанДи си, Лексо? Све најбоље у Новака!О К З Р А Т И С Е

козеристаС К Р А Ћ И О О Ц

Ди си, Лексо? Све најбоље у Новака!
hvala i takodje :)ćorsokaciE NJ N A J Ć I E U
  • Author

УнијаћењеК О З Е Р И С Т А

rozikasteT,E,N,O,R, P,S,S,T.

Edited by kengur

• Author