LaRicca Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 (edited) Ех, колеге, само на провокације мислите! И то баш сада, у овом осетљивом тренутку смене системских прописа. Стварно ми дође да чудно погледам уређај са ког се репродуqју овакве претпоставке...Можда је у питању љупко баштованче- ПОВРТАРКО? Знате га, онај што му се жена управо први пут породила...Д Е Ц О Т О П Г А Edited January 3, 2009 by LaRicca
kengur Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 (edited) edit:nisam citao pazljivo. pa sta cu, kad je sumnjiv povrtarko napisan velikim a ispravna ZENA maleckim slovima.Д Е Ц О Т О П Г А Edited January 3, 2009 by kengur
Quizmaster Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Pa da, ono je bilo PRVOROTKA... Moja najdublja isprika PENTAGRAMZ, E, N, I, T, K, I, K, I
Waldorf Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 (edited) Ех, колеге, само на провокације мислите!Немој мене да мешаш, нисам ја ништа мислио! Моје је да одржавам ред, а кад одржавам ред, онда не мислим. Први (и за сада једини) носилац Ultimate коџање поставио је легитимно питање, и ја сам био у обавези да се огласим.Е сад, друга ствар је шта би било да сам мислио. Не знам... Можда бих решио, али свакако не брзо. Кангаву, Кангаву, Кангавууу... Свака част, поставка Ти је велемајсторска! А ево и доказ да не ваља кад почнем да мислим: кад сам почео да мислим, закључио сам да овом „У Ш О И Ф И Р Ц А” фали „К”. Мис’им, не знам, и овако је легитимно, али чини ми се да би са „К” било ефектније: Официркуша.ПадобраниК И Ш Т У Т Г А Р Edited January 3, 2009 by Waldorf
Waldorf Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 РаспарчанДи си, Лексо? Све најбоље у Новака!О К З Р А Т И С Е
Aleksija Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Ди си, Лексо? Све најбоље у Новака!hvala i takodje :)ćorsokaciE NJ N A J Ć I E U
kengur Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 (edited) rozikasteT,E,N,O,R, P,S,S,T. Edited January 4, 2009 by kengur
Waldorf Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 Шалим се, „розикасте” је била тражена реч :Q)М А Њ А К С И Д Е
Recommended Posts