December 16, 200816 yr il je neka akcijavos medj vasojkica und kvasojica'ajte bre, sto samo ja moram da se njedrim, doce mi grudi ko kod onih teta sto prodaju sir na pjacijok, to je ovacijska skovacija
December 16, 200816 yr Овај... нисам никад осетила прут јасиковац на својој кожи (нити ишла у јасиковац да га сама берем), па не знам да ли тако нешто постоји.П Л И К У Ц Е Н О
December 16, 200816 yr Овај... нисам никад осетила прут јасиковац на својој кожи (нити ишла у јасиковац да га сама берем), па не знам да ли тако нешто постоји.П Л И К У Ц Е Н ОCELOKUPNIJ, A, S, I, K, O, V, A, C
December 16, 200816 yr Author Воксација?Едит: Овај нема намеру да се оглашава. Ако није воксација, нек се укључи касније.З А Ч И Н Ц Е О Б Edited December 16, 200816 yr by Waldorf
December 17, 200816 yr Author Nemam pojma šta je to voksacija.Како „шта је”? Па воксирање, нормално! Што постављаш кад немаш појма :Q)J, A, S, I, K, O, V, A, C
December 17, 200816 yr Да нису јакасовци (следбеници сликара Радета Јакаса)?http://www.aukcije.hr/item.php?lan=EN&id=426853http://arhiv.slobodnadalmacija.hr/20040806/sibenik03.asp Edited December 17, 200816 yr by LaRicca
December 17, 200816 yr Ne. Ne vidim što je taj slikar toliko značajan da bi imao neke sledbenike.J, A, S, I, K, O, V, A, C
December 18, 200816 yr Author Благо нама, како се лепо дружимо...Пошто ће, како је кренуло, врло вероватно да прође 24 сата од постављања, искрено се надам, Квиже, да није нешто као онај Виолин дундингандон. Ако буде, нећемо моћи да Ти признамо ultimate коџању. Ти си се досад већ позивао на критеријум општепознатости, па се надам да си га у овом случају и сам потшовао. А сад нешто у четири ока: Надам се да ниси од „воскирање” извео „воскација”? А, а? Ајде, молим Те, кажи да ниси! J, A, S, I, K, O, V, A, C
December 18, 200816 yr U skladu sa odredbom br 4 pravilnika ђаурскe лудоријe, ja Viola Violinic, potpuno svjesna svojih postupaka i odgovornosti koja iz njih proizilazi, dajem na znanje sljedece:VOSKACIJA je postupak zaranjanja predmeta u vosak u cilju zastite predmeta od djelovanja nezeljenih vanjskih uticaja npr. toplote š N I T E ž A C I
December 18, 200816 yr Author 20:06Још 50 минута... Квиз тактизира, не оглашава се...Присуствујемо ли трансформацији Quizmastera у Topicbrakera, или нас чека масовно црвењење? Да ли је Виола осујетила рађање прве ultimate коџање?20:08Тензија расте...
December 18, 200816 yr Voskacije nema ni na googlu u tom obliku (i meni je ta reč pala na pamet). Voskiranje postoji, al' šta nam vredi.
December 18, 200816 yr Voskacije nema ni na googlu u tom obliku (i meni je ta reč pala na pamet). Voskiranje postoji, al' šta nam vredi.Voskacija vrijedi onome ko zeli dalje da se igra !š N I T E ž A C I