Lrd Posted March 2, 2015 Posted March 2, 2015 i hoceli se onog Croulija resiti danas...cak mi je i njega postalo zao i postao mi simpa I dok dlanom od dlan, već ćeš potpisivati ugovor na raskršću...
Lrd Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 Završio sam sa Supernaturalom za sva vremena. Sve im živo i mrtvo jebem nek pocrkaju.
boshoku Posted May 8, 2015 Posted May 8, 2015 fina zabava sve dok u kadar ne uđe majka na kraulija -neopisivo iritantno stvorenje (skoro kao sem)
gervasius twinkleminkleson Posted May 8, 2015 Posted May 8, 2015 (edited) Završio sam sa Supernaturalom za sva vremena. Sve im živo i mrtvo jebem nek pocrkaju. Skoro sve bi im oprostio... :pasmater: Edited May 8, 2015 by gervasius twinkleminkleson
ivy Posted May 8, 2015 Posted May 8, 2015 aha..nemam pojma ko je to..mene su smorili jos u 9. serijalu
Lrd Posted May 14, 2015 Posted May 14, 2015 Supernatural je postao vrlo mračan. Vrlo, vrlo mračan. Ne znam da li ne pamtim, ali ne znam kada je bilo ovako. Što je super, naravno.
boshoku Posted May 14, 2015 Posted May 14, 2015 bilo je toga i ranije kada jedan od njih dvojice pošandrca od već neke mađije, ali da, brinu me din i nekoć hilariozni krauli, a i svi su bre u nekoj depri
MiddleClass Posted May 15, 2015 Posted May 15, 2015 Supernatural je postao vrlo mračan. Vrlo, vrlo mračan. Ne znam da li ne pamtim, ali ne znam kada je bilo ovako. Što je super, naravno. Brutalno mracan. Odlicna epizoda pred finale... Din
ivy Posted May 17, 2015 Posted May 17, 2015 e pa sad moram i ja da odgledam stavila sam da se skida npr s10e19
Recommended Posts