March 2, 201510 yr i hoceli se onog Croulija resiti danas...cak mi je i njega postalo zao i postao mi simpa I dok dlanom od dlan, već ćeš potpisivati ugovor na raskršću...
May 7, 20159 yr Završio sam sa Supernaturalom za sva vremena. Sve im živo i mrtvo jebem nek pocrkaju.
May 8, 20159 yr fina zabava sve dok u kadar ne uđe majka na kraulija -neopisivo iritantno stvorenje (skoro kao sem)
May 8, 20159 yr Završio sam sa Supernaturalom za sva vremena. Sve im živo i mrtvo jebem nek pocrkaju. Skoro sve bi im oprostio... :pasmater: Edited May 8, 20159 yr by gervasius twinkleminkleson
May 14, 20159 yr Supernatural je postao vrlo mračan. Vrlo, vrlo mračan. Ne znam da li ne pamtim, ali ne znam kada je bilo ovako. Što je super, naravno.
May 14, 20159 yr bilo je toga i ranije kada jedan od njih dvojice pošandrca od već neke mađije, ali da, brinu me din i nekoć hilariozni krauli, a i svi su bre u nekoj depri
May 15, 20159 yr Supernatural je postao vrlo mračan. Vrlo, vrlo mračan. Ne znam da li ne pamtim, ali ne znam kada je bilo ovako. Što je super, naravno. Brutalno mracan. Odlicna epizoda pred finale... Din