ivy Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 kako bre najgora sezona?misim jeste bilo dosta neprijatno sa dedom Samjuelom na pocetku i do pola pa su se kasnije zapetljali u dilove ko pile u kucinu ali mi nekako najbolji vajb bio..mozda jer Semi nije bio patetican vise od pola serijala i dobre su bile nezavisne epizode..ona kad su bili oni u stvarnom svetu je bila kul a od ponedeljka pocinjem da radim tako da cu verovatno malo usporiti sa stizanjem vas
Lrd Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 Jao, jao ova epizoda Jao, jao. :heart: :wub: Feliša :wub: :wub: jao
ivy Posted January 29, 2015 Posted January 29, 2015 koja je to epizoda?jesam gledala? inace umro cika Bobi :( al kontam da ce se vratiti vec nekako kao sto se svi vrate..pa ne ocajavam..a bas mi prirastao k srcu :(
Lrd Posted January 29, 2015 Posted January 29, 2015 koja je to epizoda?jesam gledala? Nisi. To je ova poslednja od prekjuče. To je meni jedan od najomiljenijih likova u seriji, a možda i najomiljeniji.
ivy Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 (edited) Jao, jao ova epizoda Jao, jao. :heart: :wub: Feliša :wub: :wub: jao aaa upravo sam upoznala Charlie kkuuuulllll :) Edited February 2, 2015 by ivy
Lrd Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 Haha, super je ova poslednja. Stand alone, smešno. Ali, jedno filozofsko pitanje - šta biste vi radili u takvoj situaciji? Vrlo zajebano i pretpostavljam da zavisi od ostalih životnih okolnosti. Ja mislim da bih ostao.
MiddleClass Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 Dobra epizoda. :) Ne znam Lrde, zasto bi dvaputa ponavljao iste greske? :D
ivy Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 dobro se zavrsio 8.serijal..ali kao da se nesto desilo od S08E13 kad su nasli pradedu i men of leters,kao neki shift u atmosferi a i radnji,skrasili se..kao da su postali malo praznjikavi..nemam pojma..ali napet kraj serijala i napet pocetak 9. samo mi ide na zivce to skretanje radnje u sred zezanja..imaju dobru epizodu,radnju,sve moze lepo da eskalira i kulminira a oni u sred odvalce paznju,shiftuju radnju i smore sve..kao kad imaju Croulija vezanog,treba da zatvore veta pakla i Din kao ode sa Cassom da nemam pojma sta radi..
ivy Posted March 2, 2015 Posted March 2, 2015 e smorili su za medalju u 9. serijalu..sve se nesto razvodnilo,razvuklo,zapetljalo..ppfff...a dobra im je prica i ima potencijal ali ne znaju da je voze pa to ti je i hoceli se onog Croulija resiti danas...cak mi je i njega postalo zao i postao mi simpa
Recommended Posts