Arkadija Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Mislim da je o bejzbolu sve rekao Homer Simson, kada je u jednoj epizodi zbog opklade morao nedelju dana da bude trezan. I tako odu svi oni da gledaju bejzbol, i vidiš jadnog Homera kako pažljivo prati nešto na terenu, dok oko njega svi leže odvaljeni od pića i hrane, tone đubreta su među sedištima, i on onda zakuka" ...ovo ne može da se gleda ako si trezan...."
mandingo Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 (edited) Kenjati po baseball-u posle ovakvog WORLD series-a je greh. Steta sto ni na ovom topicu nema nijednog 4umasha koji navija za tim koji je pobedio. Naravno, najbolji sport na svetu nije baseball, nego americki fudbal. Pa onda baseball, odbojka, vaterpolo, nas fudbal... itd. edit: Fringe prilicno dosadan ove sezone. :D Edited October 29, 2011 by mandingo
Filipenko Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 americki fudbal. Pa onda baseball, odbojka, vaterpolo :lol: :lol:...pa onda kriket, karling, boćanje, trke poršea...
pp34 Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 ok epizoda. jel se ovo sad racuna kao treci univerzum ili modifikovani prvi ? bzvz je sto su jednim potezom izbrisali sve sto su gradili u prethodne 3 sezone. nista od toga se nije desilo u ovom univerzumu koji sada pratimo.
Arkadija Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 (edited) +1malo mi žao Pitera :( , jadničak, ko iz one dečije priče Pale sam na svetu, stim što je Pale bukvalno bio sam, a ovaj nesretnik je sam među ljudima koji ga ne poznaju. Edited November 5, 2011 by Arkadija
pp34 Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 slicna epizoda onoj iz, cini mi se, drugog serijala. sa danom mrmota.
Arkadija Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 (edited) meni se čini da se ta epizoda zove Bela ruža, kada se naučnik vraća u prošlost da bi poginuo zajedno sa ženom. Edited November 12, 2011 by Arkadija
gervasius twinkleminkleson Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 (edited) Koja je ovo po redu epizoda u kojoj neko zloupotrebi nauku i tehnologiju da bi spasio loved one, a onda taj isti loved one podnese zrtvu da bi postedio svijet, jer some things are meant to remain theory Edited November 12, 2011 by gervasius twinkleminkleson
Lrd Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 sve gluplje i glupljeMeni je do jaja. Ova sezona mi je daleko, daleko bolja od prošle, štaviše. Potpuno mi je super sve, bez obzira što je glavna priča za sada prestala da postoji.
Arkadija Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 sve gluplje i glupljeMa nije, ova je bila bolja od prošle, gde su sami sebe plagirali :D
Teixeira Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 sve u svemu, do sledece epizode imate oko dva meseca da se dogovirite da li valja ili ne.
pp34 Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 zasto obozavas da donosis katastrofalne informacije na raznorazne topike ?!
Lrd Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 zasto obozavas da donosis katastrofalne informacije na raznorazne topike ?! Upucaj ga, molim te. :(
Recommended Posts