Ravanelli Posted November 24, 2014 Share Posted November 24, 2014 slažem se. lepe slike su jako bitan deo. Link to comment
aram Posted November 24, 2014 Share Posted November 24, 2014 Kad smo vec kod kuvara, mogao bi moderator da splituje ovo u posebnu temu mogao bi, kad bi ovaj ptf imao moderatora Link to comment
kenta Posted November 25, 2014 Share Posted November 25, 2014 Koliko dugo je jestiv rižoto sa pečurkama, juče popodne skuvan, pa ostatak stavljen u frižider. Link to comment
cmrlj Posted November 25, 2014 Share Posted November 25, 2014 ja bih ga jela i danas, al zato sto volim da zivim opasno. Link to comment
kenta Posted November 25, 2014 Share Posted November 25, 2014 (edited) I ja bi jer je sa vrganjima i crnim trubama, ali strah me zbog dece, a i žene... Hvala, ohrabrile ste me Edited November 25, 2014 by kenta Link to comment
gospa buba Posted November 25, 2014 Share Posted November 25, 2014 pa ti jedi, a zenama i decama ne daj :D bre choveche, ako ti je frka - nemoj!. shta ima veze shta prichaju neke nepoznate kokoshke. jeo sam, rekla mi gospa buba. mislim, shio djura. ccc ^_^ Link to comment
MayDay Posted November 25, 2014 Share Posted November 25, 2014 Je l smem tunu i losos iz Maksiju da koristim za suši? Link to comment
ivy Posted November 25, 2014 Share Posted November 25, 2014 Je l smem tunu i losos iz Maksiju da koristim za suši? e ovo je 1 on di edz Link to comment
aram Posted November 25, 2014 Share Posted November 25, 2014 Je l smem tunu i losos iz Maksiju da koristim za suši? mau, ja se ne bih zezao ni sa jednom supermarket varijantom... ni sa ovim nemačkim, a ne srpskim Link to comment
boshoku Posted November 25, 2014 Share Posted November 25, 2014 da li tunj, ne znam, al u mahiju u delti, sutra stiže sveža tura iz mora Link to comment
aram Posted November 25, 2014 Share Posted November 25, 2014 pa ne znam. mozda banatjanin, gazza, cmrlj... ? ali, ja se ne bih inače nikad zezao sa sušijem. kad god sam razmišljao i guglao za receptima uvek bi mi prvo iskočilo nešto tipa - ako niste 100% sigurni šta radite, leave it to the pros Link to comment
Guest Posted November 25, 2014 Share Posted November 25, 2014 ali, ja se ne bih inače nikad zezao sa sušijem. kad god sam razmišljao i guglao za receptima uvek bi mi prvo iskočilo nešto tipa - ako niste 100% sigurni šta radite, leave it to the pros a sto? Link to comment
Recommended Posts