November 24, 201410 yr Kad smo vec kod kuvara, mogao bi moderator da splituje ovo u posebnu temu mogao bi, kad bi ovaj ptf imao moderatora
November 25, 201410 yr Koliko dugo je jestiv rižoto sa pečurkama, juče popodne skuvan, pa ostatak stavljen u frižider.
November 25, 201410 yr I ja bi jer je sa vrganjima i crnim trubama, ali strah me zbog dece, a i žene... Hvala, ohrabrile ste me Edited November 25, 201410 yr by kenta
November 25, 201410 yr pa ti jedi, a zenama i decama ne daj :D bre choveche, ako ti je frka - nemoj!. shta ima veze shta prichaju neke nepoznate kokoshke. jeo sam, rekla mi gospa buba. mislim, shio djura. ccc ^_^
November 25, 201410 yr Je l smem tunu i losos iz Maksiju da koristim za suši? mau, ja se ne bih zezao ni sa jednom supermarket varijantom... ni sa ovim nemačkim, a ne srpskim
November 25, 201410 yr pa ne znam. mozda banatjanin, gazza, cmrlj... ? ali, ja se ne bih inače nikad zezao sa sušijem. kad god sam razmišljao i guglao za receptima uvek bi mi prvo iskočilo nešto tipa - ako niste 100% sigurni šta radite, leave it to the pros
November 25, 201410 yr ali, ja se ne bih inače nikad zezao sa sušijem. kad god sam razmišljao i guglao za receptima uvek bi mi prvo iskočilo nešto tipa - ako niste 100% sigurni šta radite, leave it to the pros a sto?