Jump to content
IGNORED

Razna prakticna pitanja

yolo

Recommended Posts

Posted

imaš u maxiju deleze prave feta sireve, grčke

Posted

Da, to ok, nego me cisto interesuje neki ekvivalent kod ovih ovde sireva, ima li toga. Sta su Sjenicki, Zlatarski itd sirevi?

Posted

pa ništa nije baš kao njihova feta. Zlatarski i sjenički su ti mešani sirevi. Ovca-krava

• 2 weeks later...
Posted

Dodje mi da odmah naručim, čisto da vidimo šta će da bude (i poklonim ti jednu teglicu, ako stigne), ali sledeća dva meseca praktično neću biti u Beogadu pa neću moći da preuzmem paket. Ako me podsetiš, naručujem za obojicu posle 20. avgusta :)

Apdajče, hoćemo da naručujemo vegemite ili marmite? :)

• 2 months later...
Posted

Dodjoh do 7 kila jako dobrog crnog (crvenog) luka po dobroj ceni. Kako da ga sacuvam na terasi na se ne ubudja, proklija, omeksa i slicno? Nemam uslove za venac (u glavicama je).

Isto pitanje vazi i za beli luk, kad vec pricamo na ovu temu.

Posted

Dodjoh do 7 kila jako dobrog crnog (crvenog) luka po dobroj ceni. Kako da ga sacuvam na terasi na se ne ubudja, proklija, omeksa i slicno? Nemam uslove za venac (u glavicama je).

Isto pitanje vazi i za beli luk, kad vec pricamo na ovu temu.

i mene to zanima.

jednom sam vecu nenadanu kolichinu belog reshila tako shto isekla na listice pa sushila. mnogo lepo ispao, chuveni beli luk sushen na mesechini ^_^, al mislim da to nije tvoje reshenje.

Posted

Gajbica, najbolje drvena sa dobrim provetravanjem.

Posted

Pa na terasu.

+1 za drvene gajbice, nema bolje. Plus nešto preko, al da ne prekriva skroz. Ako možeš da dovučeš seno odnekud, najbolji potez.

Posted

dobro, jasno. josh samo to seno. gazo ako nadjesh neko seno, uzmi i za mene :lolol:

(zezam se!)

Posted

Ma ima slame pored puta, i nadomak grada. A i u Pet Centru.

Posted

Napravi džem od luka.

I ja bi ovo.

Posted

da ste na vreme javili, mogao sam i seno da donesem. vec sam bio kupio lukac kad sam otisao u selo. pravo selo, sa seljacima, slamom i senom.