renne Posted July 30, 2014 Share Posted July 30, 2014 imaš u maxiju deleze prave feta sireve, grčke Link to comment
djeneralche Posted July 30, 2014 Share Posted July 30, 2014 Da, to ok, nego me cisto interesuje neki ekvivalent kod ovih ovde sireva, ima li toga. Sta su Sjenicki, Zlatarski itd sirevi? Link to comment
renne Posted July 30, 2014 Share Posted July 30, 2014 pa ništa nije baš kao njihova feta. Zlatarski i sjenički su ti mešani sirevi. Ovca-krava Link to comment
pacey defender Posted August 10, 2014 Share Posted August 10, 2014 Dodje mi da odmah naručim, čisto da vidimo šta će da bude (i poklonim ti jednu teglicu, ako stigne), ali sledeća dva meseca praktično neću biti u Beogadu pa neću moći da preuzmem paket. Ako me podsetiš, naručujem za obojicu posle 20. avgusta :) Apdajče, hoćemo da naručujemo vegemite ili marmite? :) Link to comment
yolo Posted November 1, 2014 Author Share Posted November 1, 2014 Dodjoh do 7 kila jako dobrog crnog (crvenog) luka po dobroj ceni. Kako da ga sacuvam na terasi na se ne ubudja, proklija, omeksa i slicno? Nemam uslove za venac (u glavicama je). Isto pitanje vazi i za beli luk, kad vec pricamo na ovu temu. Link to comment
gospa buba Posted November 1, 2014 Share Posted November 1, 2014 Dodjoh do 7 kila jako dobrog crnog (crvenog) luka po dobroj ceni. Kako da ga sacuvam na terasi na se ne ubudja, proklija, omeksa i slicno? Nemam uslove za venac (u glavicama je). Isto pitanje vazi i za beli luk, kad vec pricamo na ovu temu. i mene to zanima. jednom sam vecu nenadanu kolichinu belog reshila tako shto isekla na listice pa sushila. mnogo lepo ispao, chuveni beli luk sushen na mesechini ^_^, al mislim da to nije tvoje reshenje. Link to comment
Tale Posted November 1, 2014 Share Posted November 1, 2014 Gajbica, najbolje drvena sa dobrim provetravanjem. Link to comment
ljakse Posted November 1, 2014 Share Posted November 1, 2014 Pa na terasu. +1 za drvene gajbice, nema bolje. Plus nešto preko, al da ne prekriva skroz. Ako možeš da dovučeš seno odnekud, najbolji potez. Link to comment
gospa buba Posted November 1, 2014 Share Posted November 1, 2014 dobro, jasno. josh samo to seno. gazo ako nadjesh neko seno, uzmi i za mene (zezam se!) Link to comment
Tale Posted November 1, 2014 Share Posted November 1, 2014 Ma ima slame pored puta, i nadomak grada. A i u Pet Centru. Link to comment
Dr Arslanagić Posted November 1, 2014 Share Posted November 1, 2014 Napravi džem od luka. Link to comment
Skyhighatrist Posted November 1, 2014 Share Posted November 1, 2014 Napravi džem od luka. I ja bi ovo. Link to comment
yolo Posted November 1, 2014 Author Share Posted November 1, 2014 da ste na vreme javili, mogao sam i seno da donesem. vec sam bio kupio lukac kad sam otisao u selo. pravo selo, sa seljacima, slamom i senom. Link to comment
Recommended Posts