Jump to content
IGNORED

Razna prakticna pitanja

yolo

Recommended Posts

Posted

hm, koliko sam video i oni za ruzu kazu ruza, jedino ako ne koriste dva izraza za isto parce mesa.ja tipujem na sol al bi voleo da mi potvrdi neko ko zna.

Posted

moguće i da je šol, šol je definitivno najmekši deo

Posted

nije ni sol ni ruza, orah je onaj treci deo, najsuvlji.

Posted
drugari, jel moze neko da mi kaze smeju li se u london, avionom, slati teglice dzema. naime, planiram da napravim neke dzemove od dunja i suvih sljiva i posaljem prijateljici po njenom bratu i majci koji ovih dana lete, al' ne znam da li ce na njihovoj carini pustiti ovakvu posiljku... ako moze, jel' onda u rucni da stave ili moze i u kofer /dzem cu staviti u one manje teglice, od ''bakine tajne'', pa racunam da to moze na skeneru da prodje kao nekakva krema.../
keva pre neki dan dosla i donela dve tegle ajvara, teglu dzema od kajsija i slatko od dunja. velike. sve proslo bez ikakvih problema. samo prodjes kroz onu kapiju gde pise da nemas nista da prijavis i to je to.ne sme u rucni, naravno.
Posted
ne da mi edit <_<frikando?10_10f61f344a72cbb7dc0d637dcffdb649.jpg
neznam™ zato pitam.a ovo sa slike men se cini da je ruza ;)
Posted

pa ako ti ovo prodaju kao ruzu, grdno su te zajebali. ruza je mnogo socnija i meksa od ovog:0542.jpg

Posted

hm. nista.na kraju krajeva mislio sam da mi potvrdi neko ko zna, od nagadjanja nemam koristi.

Posted

znaci orah je mala ruza. nisam ni znao da ima dve :)

Posted

darling, čovek je pitao kako se to što hrvati zovu orah zove u srbiji, teško ćemo pravi odgovor naći na hrvatskim sajtovima :)

Posted

mislim da sam dobio odgovor, sad moram da savatam sicka da mi ispangluje ruzu i da mi da malu :)

Posted

aha, mislila sam da covek moze i sam da se snadje. anatomiju svinje na cro uporedi sa anatomijom svinje na srb. al eto ako ga mrzi nek ceka nekog bilingvalnog mesozdera.