Čutura Posted December 15, 2013 Share Posted December 15, 2013 hm, koliko sam video i oni za ruzu kazu ruza, jedino ako ne koriste dva izraza za isto parce mesa.ja tipujem na sol al bi voleo da mi potvrdi neko ko zna. Link to comment
renne Posted December 15, 2013 Share Posted December 15, 2013 moguće i da je šol, šol je definitivno najmekši deo Link to comment
aram Posted December 15, 2013 Share Posted December 15, 2013 nije ni sol ni ruza, orah je onaj treci deo, najsuvlji. Link to comment
aram Posted December 15, 2013 Share Posted December 15, 2013 ne da mi edit <_<frikando? Link to comment
adam Posted December 15, 2013 Share Posted December 15, 2013 drugari, jel moze neko da mi kaze smeju li se u london, avionom, slati teglice dzema. naime, planiram da napravim neke dzemove od dunja i suvih sljiva i posaljem prijateljici po njenom bratu i majci koji ovih dana lete, al' ne znam da li ce na njihovoj carini pustiti ovakvu posiljku... ako moze, jel' onda u rucni da stave ili moze i u kofer /dzem cu staviti u one manje teglice, od ''bakine tajne'', pa racunam da to moze na skeneru da prodje kao nekakva krema.../keva pre neki dan dosla i donela dve tegle ajvara, teglu dzema od kajsija i slatko od dunja. velike. sve proslo bez ikakvih problema. samo prodjes kroz onu kapiju gde pise da nemas nista da prijavis i to je to.ne sme u rucni, naravno. Link to comment
Čutura Posted December 15, 2013 Share Posted December 15, 2013 ne da mi edit <_<frikando?neznam zato pitam.a ovo sa slike men se cini da je ruza ;) Link to comment
aram Posted December 15, 2013 Share Posted December 15, 2013 pa ako ti ovo prodaju kao ruzu, grdno su te zajebali. ruza je mnogo socnija i meksa od ovog: Link to comment
Čutura Posted December 15, 2013 Share Posted December 15, 2013 hm. nista.na kraju krajeva mislio sam da mi potvrdi neko ko zna, od nagadjanja nemam koristi. Link to comment
aram Posted December 15, 2013 Share Posted December 15, 2013 ako iko zna zasigurno, zna banaćanin... Link to comment
darling Posted December 15, 2013 Share Posted December 15, 2013 (edited) zna i guglili ovde Edited December 15, 2013 by darling Link to comment
Čutura Posted December 15, 2013 Share Posted December 15, 2013 znaci orah je mala ruza. nisam ni znao da ima dve :) Link to comment
aram Posted December 15, 2013 Share Posted December 15, 2013 darling, čovek je pitao kako se to što hrvati zovu orah zove u srbiji, teško ćemo pravi odgovor naći na hrvatskim sajtovima :) Link to comment
Čutura Posted December 15, 2013 Share Posted December 15, 2013 mislim da sam dobio odgovor, sad moram da savatam sicka da mi ispangluje ruzu i da mi da malu :) Link to comment
darling Posted December 15, 2013 Share Posted December 15, 2013 aha, mislila sam da covek moze i sam da se snadje. anatomiju svinje na cro uporedi sa anatomijom svinje na srb. al eto ako ga mrzi nek ceka nekog bilingvalnog mesozdera. Link to comment
Recommended Posts