Jump to content
IGNORED

Razna prakticna pitanja

yolo

Recommended Posts

Igrom slucaja sam naleteo na ljuti sos od 550.000 skovila (tabasko valjda ima izmedju 2.500-5.000)i naravno ga odmah kupio.Sada ide tezi deo u smislu kako da ga iskoristim a da nije podvaljivanje istog u regularnu hranu ukucanima i gostima.Otvoren sam za sve sugestije :)

Igrom slucaja sam naleteo na ljuti sos od 550.000 skovila (tabasko valjda ima izmedju 2.500-5.000)i naravno ga odmah kupio.Sada ide tezi deo u smislu kako da ga iskoristim a da nije podvaljivanje istog u regularnu hranu ukucanima i gostima.Otvoren sam za sve sugestije :)
Kod nas? Javi utiske kad ga probas.
  • 3 weeks later...
Kod nas? Javi utiske kad ga probas.
Tek sad videh.Definitivno najljuce nesto sto sam ikada probao. Dovoljno je ljuto da kada se stavi i kap velicine 1/4 nokta bride cela usta i to dosta vremena.Jedino sto mi pada na pamet je da se koristi u razblazivanje ili za neke salse.

Ne rece mi samo jesi li ga ovde uzeo? Sa druge strane mozda je i bolje da ne znam :)Blair's megadeath sauce?

Edited by katamaran

Taj je. A uzeo sam ga u Finskoj za 10e, naleteo na zadnju bocu pa rekoh da probam. Sudeci po kutiji imaju u ponudi jedan jos jaci ali je i ovaj sasvim dovoljan.

Rozbratnu da pečem u rerni ili da dinstam u woku na ringli?
Dosad si je već spremila i smazala, ali za sledeći put je prvo mariniraj preko noći u nekoj marinadi po izboru, pa onda slow peci u rerni 6-7 sati na recimo 120 stepeni...