Jump to content

Razna prakticna pitanja

Featured Replies

Igrom slucaja sam naleteo na ljuti sos od 550.000 skovila (tabasko valjda ima izmedju 2.500-5.000)i naravno ga odmah kupio.Sada ide tezi deo u smislu kako da ga iskoristim a da nije podvaljivanje istog u regularnu hranu ukucanima i gostima.Otvoren sam za sve sugestije :)

• Replies 1.2k
  • Views 128.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Sirov u svakom slucaju mora termicki da se obradi. Meni je najukusniji bio isecen na tanje ploskice, mariniran u zacinima, po zelji i maslinovim, pa uvaljan u susam i przen ili pecen ili grilovan, uz

• masnoca u maku,koje je on pun, se uzegne tako da ne moze da se ,,luftira,, plus moze biti i gorak tako da nije samo do mirisa

• Libum, žrtveni hleb starog Rima 400gr sira (rikota ili neki sličan), 1 jaje, 100gr brašna... Zamesiš, vadiš kašikom komade veličine mandarine i malo ih oblikuješ tom istom kašikom. Redjaš na pleh

Posted Images

namaži im time četkice za zube

Igrom slucaja sam naleteo na ljuti sos od 550.000 skovila (tabasko valjda ima izmedju 2.500-5.000)i naravno ga odmah kupio.Sada ide tezi deo u smislu kako da ga iskoristim a da nije podvaljivanje istog u regularnu hranu ukucanima i gostima.Otvoren sam za sve sugestije :)
Kod nas? Javi utiske kad ga probas.
namaži im time četkice za zube
Hihihi
  • 3 weeks later...

Rozbratnu da pečem u rerni ili da dinstam u woku na ringli?

Kod nas? Javi utiske kad ga probas.
Tek sad videh.Definitivno najljuce nesto sto sam ikada probao. Dovoljno je ljuto da kada se stavi i kap velicine 1/4 nokta bride cela usta i to dosta vremena.Jedino sto mi pada na pamet je da se koristi u razblazivanje ili za neke salse.

Ne rece mi samo jesi li ga ovde uzeo? Sa druge strane mozda je i bolje da ne znam :)Blair's megadeath sauce?

Edited by katamaran

Taj je. A uzeo sam ga u Finskoj za 10e, naleteo na zadnju bocu pa rekoh da probam. Sudeci po kutiji imaju u ponudi jedan jos jaci ali je i ovaj sasvim dovoljan.

Ma to je sos za decu :)

Rozbratnu da pečem u rerni ili da dinstam u woku na ringli?
Dosad si je već spremila i smazala, ali za sledeći put je prvo mariniraj preko noći u nekoj marinadi po izboru, pa onda slow peci u rerni 6-7 sati na recimo 120 stepeni...

klinac je :kralj:

jbt, nije mi dobro dok ga gledam