Zverilla Posted April 26, 2013 Share Posted April 26, 2013 ali, gde je tu krckavost?(meni mv sluzi za grejanje hrane i mleka za kahvu. i kuvanje virsli/spargli/krompira) Link to comment
lostfanforever Posted April 26, 2013 Share Posted April 26, 2013 ja sam u US of A naucila sve da spremam u mw. od voska za depilaciju preko caja to hotdogakome trebaju recepti nek se javi Link to comment
cmrlj Posted April 26, 2013 Share Posted April 26, 2013 ja sam u us of a zamrzela mikrotalasnu. nisu nju dzabe u sssr zabranili. Link to comment
Valk Posted April 26, 2013 Share Posted April 26, 2013 (edited) od voska za depilaciju :lolol: da li je moguće....Inače se ja nisam usudila ni kafu da napravim u MW, samo grejem već skuvanu hranu, pravim kokice i evo npr neka zamrznuta jela. Edited April 26, 2013 by Valkyrie Link to comment
Lancia Posted April 26, 2013 Share Posted April 26, 2013 :lolol: da li je moguće....Inače se ja nisam usudila ni kafu da napravim u MW, samo grejem već skuvanu hranu, pravim kokice i evo npr neka zamrznuta jela.ja sam jos gori, meni je posluzila dva-tri puta za odmrzavanje nekog mesista za sedam godina. sad kad mu je otkazao sat, vise nema nikakvu svrhu. najgluplje potrosenih 400 evara u zivotu. Link to comment
lostfanforever Posted April 26, 2013 Share Posted April 26, 2013 :lolol: da li je moguće....nije, lazem.ne pravim ga u mikrotalasnoj, vec samo dovodim u odgovarajuce agregatno stanje Link to comment
garcia Posted May 10, 2013 Share Posted May 10, 2013 ja sam u us of a zamrzela mikrotalasnu. nisu nju dzabe u sssr zabranili.u Rusiji zabranili i NGO-eve. Link to comment
ivy Posted May 11, 2013 Share Posted May 11, 2013 kakvog je ukusa zelje?jel malko oporo? Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted May 11, 2013 Share Posted May 11, 2013 spanać mu dođe po ukusu mlađi brat od zeljazavisi kako se sprema, jeo sam ga samo kao prilog uz krompir, kao čorbu, i kao pitu. I u sva tri jela je nprejebivo. Link to comment
ivy Posted May 11, 2013 Share Posted May 11, 2013 (edited) a jel oporo i gorkasto? Edited May 11, 2013 by ivy Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted May 11, 2013 Share Posted May 11, 2013 meni nije, nekako light verzija spanaća. Naravno sve zavisi kako ga spremaš, kada bi ga jela samo baren ili blanširan verovatno bi bio opor Link to comment
ivy Posted May 11, 2013 Share Posted May 11, 2013 pa ja sam pravila musaku sa prosom i bez mesa,prelivenu jaja-mleko-pavlaka prelivom i ispalo je super osim sto su listovi malko opori..mora da su me zapali malo stariji listovi.. Link to comment
morgana Posted May 11, 2013 Share Posted May 11, 2013 ja sam jos uvijek traumatizovana babinim sarmicama od zelja.skoro koliko i pasta sutom iz vrtica. Link to comment
yolo Posted May 11, 2013 Author Share Posted May 11, 2013 grci stavljaju zelje u jagnjece sarmiceneprocenjivo Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted May 11, 2013 Share Posted May 11, 2013 ja sam jos uvijek traumatizovana babinim sarmicama od zelja.skoro koliko i pasta sutom iz vrtica.:isuse:mora da je bilo pokvareno kiselo mleko Link to comment
Recommended Posts