April 26, 201311 yr ali, gde je tu krckavost?(meni mv sluzi za grejanje hrane i mleka za kahvu. i kuvanje virsli/spargli/krompira)
April 26, 201311 yr ja sam u US of A naucila sve da spremam u mw. od voska za depilaciju preko caja to hotdogakome trebaju recepti nek se javi
April 26, 201311 yr od voska za depilaciju :lolol: da li je moguće....Inače se ja nisam usudila ni kafu da napravim u MW, samo grejem već skuvanu hranu, pravim kokice i evo npr neka zamrznuta jela. Edited April 26, 201311 yr by Valkyrie
April 26, 201311 yr :lolol: da li je moguće....Inače se ja nisam usudila ni kafu da napravim u MW, samo grejem već skuvanu hranu, pravim kokice i evo npr neka zamrznuta jela.ja sam jos gori, meni je posluzila dva-tri puta za odmrzavanje nekog mesista za sedam godina. sad kad mu je otkazao sat, vise nema nikakvu svrhu. najgluplje potrosenih 400 evara u zivotu.
April 26, 201311 yr :lolol: da li je moguće....nije, lazem.ne pravim ga u mikrotalasnoj, vec samo dovodim u odgovarajuce agregatno stanje
May 10, 201311 yr ja sam u us of a zamrzela mikrotalasnu. nisu nju dzabe u sssr zabranili.u Rusiji zabranili i NGO-eve.
May 11, 201311 yr spanać mu dođe po ukusu mlađi brat od zeljazavisi kako se sprema, jeo sam ga samo kao prilog uz krompir, kao čorbu, i kao pitu. I u sva tri jela je nprejebivo.
May 11, 201311 yr meni nije, nekako light verzija spanaća. Naravno sve zavisi kako ga spremaš, kada bi ga jela samo baren ili blanširan verovatno bi bio opor
May 11, 201311 yr pa ja sam pravila musaku sa prosom i bez mesa,prelivenu jaja-mleko-pavlaka prelivom i ispalo je super osim sto su listovi malko opori..mora da su me zapali malo stariji listovi..
May 11, 201311 yr ja sam jos uvijek traumatizovana babinim sarmicama od zelja.skoro koliko i pasta sutom iz vrtica.
May 11, 201311 yr ja sam jos uvijek traumatizovana babinim sarmicama od zelja.skoro koliko i pasta sutom iz vrtica.:isuse:mora da je bilo pokvareno kiselo mleko