Jump to content
IGNORED

Razna prakticna pitanja

yolo

Recommended Posts

od voska za depilaciju
:lolol: :lolol: da li je moguće....Inače se ja nisam usudila ni kafu da napravim u MW, samo grejem već skuvanu hranu, pravim kokice i evo npr neka zamrznuta jela. Edited by Valkyrie
:lolol: :lolol: da li je moguće....Inače se ja nisam usudila ni kafu da napravim u MW, samo grejem već skuvanu hranu, pravim kokice i evo npr neka zamrznuta jela.
ja sam jos gori, meni je posluzila dva-tri puta za odmrzavanje nekog mesista za sedam godina. sad kad mu je otkazao sat, vise nema nikakvu svrhu. najgluplje potrosenih 400 evara u zivotu.
  • 2 weeks later...

spanać mu dođe po ukusu mlađi brat od zeljazavisi kako se sprema, jeo sam ga samo kao prilog uz krompir, kao čorbu, i kao pitu. I u sva tri jela je nprejebivo.

meni nije, nekako light verzija spanaća. Naravno sve zavisi kako ga spremaš, kada bi ga jela samo baren ili blanširan verovatno bi bio opor

pa ja sam pravila musaku sa prosom i bez mesa,prelivenu jaja-mleko-pavlaka prelivom i ispalo je super osim sto su listovi malko opori..mora da su me zapali malo stariji listovi..

ja sam jos uvijek traumatizovana babinim sarmicama od zelja.skoro koliko i pasta sutom iz vrtica.
:isuse:mora da je bilo pokvareno kiselo mleko