Jump to content
IGNORED

Sladoled

FranziskaKafka

Recommended Posts

Posted

a jese otvorio onaj u marsala birjuzova sto se gradio pre par meseci i je l probo neko da javi da ne potezemo po vrucini ako ne moramo?

Otvori se pre par dana sa sve gudackim kvartetom. Sladoled nisam probao al je kvartet ostavio utisak na mene. In more ways than one  :naughty:

Posted

nije saporo yolov omiljeni, sta moze biti omiljeno posle crne ovce, samo je posten biznis i neprodavanje magle. sladoled koji ima isti ukus uvek kada ga kupis. nema neprijatnih iznenadjenja...

Posted

da, samo što u crnoj ovci ne služe u kornetima

Posted (edited)

Kako ne sluze? Bar su sluzili do pre par nedelja kad sam poslednji put bio.

Edited by zola89
Posted

Mi u staroj austrougarskoj imamo samo taj schwapski moric. I oni ne služe u kornetu što je gej. Ako budem isao tamo opet, posto sam poslednji put uzo bas neko sranje, oni su krivi sto imaju sranja, nosim svoj kornet.

Posted

Otvori se pre par dana sa sve gudackim kvartetom. Sladoled nisam probao al je kvartet ostavio utisak na mene. In more ways than one  :naughty:

kad se bavis trivijama. hrana, covece, hrana je tema :D

• 2 weeks later...
Posted

Proba li ga neko na kraju? Interesantan mi je fazon sa staklenim vratima prostorije gde se pravi sladoled i natpis "pred Vama nemamo tajni"

Posted

Probao sam ja, vanilu, nije loše, ni prići crnoj ovci, ni moricu. Nije ta klasa.

Posted

probala i ja, jogurt visnja, simpaticni ljudi, fino smo se ispricali, jogurt je fin, al oni ostali sto sam ih probala (dinja i suva sljiva sladoled i viski sorbe) nista sto bih opet pozelela. steta.

Posted

Djanduja i b.cokolada u c.ovci... Najbolji sladoled koji sam jeo ove godine

Posted

Jel ostalo nesto od hajlajca™ u Ovci? Susam, krem brule, orah...? Ili su u ponudi samo standardni okusi? U poslednje vreme sam samo oraj nalazio...

Sent from my Nexus 4

Posted

svega ima sve vreme, jedino sto se menja na dnevnoj bazi. plus neki novi momenti tipa karamelizovani orah u necemu (maskarpone?), smrt u disku

• 3 weeks later...
Posted (edited)

Otvorena nova poslasticarnica popularnog imena "Poslasticarnica" odmah preko puta Mikana.

Ostalo je jos malo eksperimentalnog sladoleda od Aleksic vina; Zuti cvet, Bonaca i Arno od belih, Barbara od rozea a ima i Aperol i Kampari. Jako zanimljivo, doduse kugle su nesto manje ali ekipa koja radi je stalno tu i vrlo su radi da pomognu i objasne sta treba.

E sad kad istrose zalihe vinskih sladoleda onda probajte FENOMENALNU suvu sljivu. Pri tom ja ni ne volim da jedem suve sljive ali je sladoled fenomenalan. Ima i drenjine, dunja, dinja a uskoro ce biti i divlja visnja koji sam samo probao maltene iz masine. 

Takodje imaju i granitu i taj super fazon da im je radionica skroz transparenta tj da mozes da gledas kako se prave sladoledi.

Edited by *edited by mod
Posted (edited)

Mesto desavanja:

21681696984_e52b570c82_z.jpg

Vreme 18.10.2015

Tacna lokacija:

22116723418_fec5b50554_z.jpg

22315023821_1629bc8ff3_z.jpg

Rezultat:

22117617679_abd590a75e_z.jpg

Ricotta e fichi e pesche al brandy :ziga:

Edited by sandine