Jump to content
IGNORED

Sladoled

FranziskaKafka

Recommended Posts

Posted

Jel' jeo neko one dole s leva?

Posted

Ja probao ove sa desne vertikale i bezveze su, sad krećem na levo da vidim da li ima smisla.

Posted

Meni taj Ducale bio ok. Hagen dasz mi je idiotski skup, ne kupujem.

Posted

Ducale čoko je super ali voćni ukusi su mi bili krš, prejako.

Posted

Ja sam poslednji put zabo neki koji je imao espreso i tri vanila/voćna. Espreso je bio kul, ostalo kršina.

Posted (edited)

Pre 7min. Pistać u tečnom stanju jbt :D

Ozbiljan lokal i prića, samo malo neozbiljni neki ukusi. Ne volim te jogurt visnje i sl. Osim toga itzuo.

Preporucio mi bivsi direktor Italijan koji se nastanio u Srbiji. Nudjeno mu je da otvori gelateriju pored Moritza, imali ljudi biznis plan i sve, ali kao ceka nesto ozbiljnije za preduzetni posao. Ideja je bila da otvore pored Moritza radi jasne diferencijacije kvaliteta.

Edited by Ravanelli
Posted

u redu je to, neka navezba na strancima, bogatunima i navijacima sa senjaka pre nego sto sidje medju nas.

Posted

a sto se tice moritza covek u rumuniji investirao u industrijski pogon tako da prelazi u ledo vode. ne ocekujmo da ce se popraviti...

Posted

super, nek ostane u rumuniji, a lokal nek izda ofci. ne mogu da pridjem sladoledu, nervira me guzva...

Posted

a jese otvorio onaj u marsala birjuzova sto se gradio pre par meseci i je l probo neko da javi da ne potezemo po vrucini ako ne moramo?

Posted (edited)

YNeeuND.jpg?1

r8SpFiy.jpg?1

65pDiwN.jpg?1

kako ono beše, Sapore, yolov omiljen sladoled... u beogradu;

da nije loše, tri kugle 350 kinti, uzeo sam jedno đanduju, jednu malinu i jednu breskvu - stvarno se oseća breskav, dok jemalina prilično kisela, i đanduja za koju sam mislio da je baš slatka, a u stvari je to onaj opori ukus lešnika - dobra fora, profi je urađeno sve

Edited by Marcus Wulffings