ljakse Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 Ja probao ove sa desne vertikale i bezveze su, sad krećem na levo da vidim da li ima smisla.
kobni zelaya Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 Meni taj Ducale bio ok. Hagen dasz mi je idiotski skup, ne kupujem.
Vapad Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 Ducale čoko je super ali voćni ukusi su mi bili krš, prejako.
ljakse Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 Ja sam poslednji put zabo neki koji je imao espreso i tri vanila/voćna. Espreso je bio kul, ostalo kršina.
Ravanelli Posted August 29, 2015 Posted August 29, 2015 Eeee zasto pored svih prehvala niko ne prihavljuje ovo? http://www.m.011info.com/en/pastry-shops/gelato-freddo-pastry-shop
katamaran Posted August 29, 2015 Posted August 29, 2015 Svideo mi se porodicni eurosladoled. Nesto bas dzabe bilo preogromno pakovanje u Metrou btw sta je shilt? http://www.swisslion-takovo.com/wp/wp-content/uploads/2013/07/flajer-front.jpg
Mr.Mxyzptlk Posted August 29, 2015 Posted August 29, 2015 Eeee zasto pored svih prehvala niko ne prihavljuje ovo? http://www.m.011info.com/en/pastry-shops/gelato-freddo-pastry-shop jesi bio?
Ravanelli Posted August 29, 2015 Posted August 29, 2015 (edited) Pre 7min. Pistać u tečnom stanju jbt :D Ozbiljan lokal i prića, samo malo neozbiljni neki ukusi. Ne volim te jogurt visnje i sl. Osim toga itzuo. Preporucio mi bivsi direktor Italijan koji se nastanio u Srbiji. Nudjeno mu je da otvori gelateriju pored Moritza, imali ljudi biznis plan i sve, ali kao ceka nesto ozbiljnije za preduzetni posao. Ideja je bila da otvore pored Moritza radi jasne diferencijacije kvaliteta. Edited August 29, 2015 by Ravanelli
yolo Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 u redu je to, neka navezba na strancima, bogatunima i navijacima sa senjaka pre nego sto sidje medju nas.
yolo Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 a sto se tice moritza covek u rumuniji investirao u industrijski pogon tako da prelazi u ledo vode. ne ocekujmo da ce se popraviti...
darling Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 super, nek ostane u rumuniji, a lokal nek izda ofci. ne mogu da pridjem sladoledu, nervira me guzva...
cmrlj Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 a jese otvorio onaj u marsala birjuzova sto se gradio pre par meseci i je l probo neko da javi da ne potezemo po vrucini ako ne moramo?
Marcus Wulffings Posted September 4, 2015 Posted September 4, 2015 (edited) kako ono beše, Sapore, yolov omiljen sladoled... u beogradu; da nije loše, tri kugle 350 kinti, uzeo sam jedno đanduju, jednu malinu i jednu breskvu - stvarno se oseća breskav, dok jemalina prilično kisela, i đanduja za koju sam mislio da je baš slatka, a u stvari je to onaj opori ukus lešnika - dobra fora, profi je urađeno sve Edited September 4, 2015 by Marcus Wulffings
Recommended Posts