darling Posted July 5, 2015 Posted July 5, 2015 mislim da ne bi mogo, jer mikrotalasna zagreva ravnomerno, a sufle je spolja pecen, a unutra ne bas.
ajgor Posted July 7, 2015 Posted July 7, 2015 ima li boljeg sladoleda u frikomovoj ponudi :D Dooobar, još kad se prospe malo malina odozgo...
*edited by mod Posted July 7, 2015 Posted July 7, 2015 Nego jesam li ja lud ili su se svi deltini sladoledi prilicno umanjili. Mogao bih da se zakunem da su Top Gun i Best bili veci...
zoki Posted July 7, 2015 Posted July 7, 2015 Nisu lud, i ja sam stekao takav utisak.. Best je mikro veličine
nbg4ever Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 Delta je otisla u kurac jos pre 10 god. Ili sam ja propustio neko vaskrsenje? Juce stuko veliku Nirvanu za 10 minuta... Vredelo
katamaran Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 Nestle ih je preuzeo. I meni ce Alome i Bestovi uvek biti Delta.
nbg4ever Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 Aloma plazma nikad nije gubila na kvalitetu. I juce sam hteo nju da uzmem, ali je nije bilo u maksiju
katamaran Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 Al ukinuse najbolji Deltin porodicni <_< Aloma coko banana.
boshoku Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 ovaj katamaran samo nešto klopa... da nije toliki fanatik spram bajsa, bio bi džaba d hat ^_^
Zli Gli Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 Ice Miracle sa dodacima od pre par dana i na mitrovackoj plazi Aaaaaaaaaa :ziga:
Frank Pembleton Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 U 45. kjblou otvorena neka gistro đelaterija, u sred pampers zone (ona grupa kafića na šetalištu) gde je kugla 70 kinti za đelato vonabi. Probao pistaći - meh Probao čokoladu - tja Probao vanilu - lol Tek su otvorili tako da je ovo upozorenje više no kritika Gde bre to , znam za palacinkarnicu da se otvorila... Uhhh pampers zona Meni dosao ortak sa zenom i detetom i odusevio se sedi naruci pivo plasira dete u skakaonicu , milina!Poceo da se raspituje koliko su stanovi...
Singer Posted July 10, 2015 Posted July 10, 2015 Gde bre to , znam za palacinkarnicu da se otvorila... Uhhh pampers zona [emoji38]ol: [emoji38]ol: [emoji38]ol: Meni dosao ortak sa zenom i detetom i odusevio se sedi naruci pivo plasira dete u skakaonicu , milina!Poceo da se raspituje koliko su stanovi... E pa tu pored palačinkarnice, drugi lokal levo. 45. je stasao u ozbiljno blok za miran i ugodan gradski život
Frank Pembleton Posted July 10, 2015 Posted July 10, 2015 Ja kao rođeni 70-blokovac sticajem nesretnih okolnosti zaglavljen u 45-om patim u tišini... Poslato sa WC šolje by BVK
Recommended Posts