Singer Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 U 45. kjblou otvorena neka gistro đelaterija, u sred pampers zone (ona grupa kafića na šetalištu) gde je kugla 70 kinti za đelato vonabi. Probao pistaći - meh Probao čokoladu - tja Probao vanilu - lol Tek su otvorili tako da je ovo upozorenje više no kritika
namenski Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 U 45. kjblou otvorena neka gistro đelaterija, u sred pampers zone (ona grupa kafića na šetalištu) gde je kugla 70 kinti za đelato vonabi. Probao pistaći - meh Probao čokoladu - tja Probao vanilu - lol Tek su otvorili tako da je ovo upozorenje više no kritika Samo se usudi da tamo negde u oktobru, novembru, zakukas na kilazu, pritisak, holesterole i ostalo... Jednom recju, vidim da si se bas opustio
Marcus Wulffings Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 zar ne treba to cokoladno da ispeces? :) auuuuuuuuuuu
Marcus Wulffings Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 (edited) bogami, ovo je dobro, obod je ispečen i ima formu braunisa a unutrašnjost je čoko muc rastopljen, plus vanila... darling, ja moram da te vodim na kolače ili šta već, da mi nisi rekla da treba u rernu, ja se nikad ne bih setio da pročitam uputstvo na kutijiSent from my ALCATEL ONE TOUCH 992D using Tapatalk Edited July 4, 2015 by Marcus Wulffings
boshoku Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 ja tiću (i izbriši potpis - koga boli rac za tvoju firmu...)
Recommended Posts