Jump to content
IGNORED

Sladoled

FranziskaKafka

Recommended Posts

Posted

Preždro sam se od ovog Ducale sladoleda sa čokoladnim ukusima, pojeo sam tri četvrtine kutije za nekoliko sati. I šta ću ja sad?

Posted

Jedino moguće. Da pojedeš i 4/4

Posted

Vodio sestrica i malog komsiju kod Pelivana. Meni nista posebno dok su se klinci odusevili. Od nas trojice ja se najvise umazao. Najgori sam od sve dece.

Posted

ako vas put ikad nanese u temisvar, na glavnom trgu/ulici, onoj koja vodi od opere do katedrale mitropolitane, sa desne strane, negde na polovini destinacije, nalazi se italijanski Il gelato di bruno /fransiza/. prepoznacete ga po dugackom redu ispred, pa ako se bas ne iznervirate zbog cekanja i guzve, jescete savrsen sladoled! ja uzela neki orah /rumuni generalno uzgajaju izuzetno kvalitetan orah/ koji je zapravo bio krupniji grilijas od oraha, savrsenog ukusa, teksture, temperature i  ne previse sladak...meni je zaista znacajno bolji od onog iz ovce, mozda sto je manje tortast, nekako je bas sladoled, ne lici na neki fil. i jela jos nesto sto ne znam sta je, nisam imala vremena da izucim sav asortiman /a ima bome dvadesetak ukusa/ a posto mi je zbog guzve bilo neprijatno da sa prodavcem razmatram sta je sve od ponudjenog, izabrala sam nesto sto mi je interesantno izgledalo /kremast sladoled umesan sa prelivom od jagoda i cokolade, a i neki keks je bio umesan/

Posted

Kad vec pomenu Italijane valja li cemu ono na Adi?

Posted

11116801_1577530219189576_9132413_n.jpg

meni ovo super

forza empoli

Meni je njihov sladoled sa pistacima ubedljivo najbolji sladoled koji se moze kupiti u prodavnici, sije i haagen dazs i bena i dzerija i carte d'or sladolede.

Posted

gde se pazari taj sladoled? /kod nas u zrendzi ga nema, al' sam mislila da kupim drugaricinim klincima, umesto cokolade - em je leto, em ih je komada cetiri, pa ce dva pakovanja podmiriti potrebe, a slicno ce kostati  :-)

Posted

496 Stari Grad

Čika Ljubina 8

Svratio kad sam trazio onaj italijanski i nisu imali nikakvu egzotiku. Bar su Alome znacajno jeftinije nego po sanducima po ulici.

Posted

Da li je neko jeo sladoled od avokada? Prave ga u meksickom restoranu koji se zgodno nalazi na jednoj od biciklotura, i naravno da me privlaci, no cena mu bas i nije sitnica pa se premisljam :D

Posted

Meni je njihov sladoled sa pistacima ubedljivo najbolji sladoled koji se moze kupiti u prodavnici, sije i haagen dazs i bena i dzerija i carte d'or sladolede.

moguce ali kosta 600din za 1/2kg, to je na 20% od cene ovih artizanskih po gradu

Posted

Da, ali kod artizana ne moze da se uzme u bg predgradju u tri ujutru dok traje pauza na poluvremenu nba finala. :)

Posted

Da, ali kod artizana ne moze da se uzme u bg predgradju u tri ujutru dok traje pauza na poluvremenu nba finala. :)

pwn!

Posted

uzeo da probam, fantastican je. ja ne volim pistace toliko ali cu obradovati gospodju