I*m with the pilots Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 Ne primaju jos uvek (ako ce uopste) Ja sam tokom vikenda ponovo svratila na oraje, bio je odlican kao i svaki prethodni put. Ne znam kako moze nekom da bude los, ako voli orah..
I*m with the pilots Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 primaju. mada im zeza aparat Super ako je tako, u subotu nisu primali
Mr.Mxyzptlk Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 (edited) u nedelju jesu Edited June 2, 2015 by extragluv
yolo Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 Ne znam kako moze nekom da bude los, ako voli orah.. pa ako slomi protezu...
Takeshi Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 ja u ofci zabo kombinaciju slana karamela i kafa. spektakl! slatko sa nijansom slanog, pa kafa, prava. u late verziji. prava voznja kroz ukuse.
nbg4ever Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 Slana karamela dobra. Krema bueno, onako... Lepo, al kao i lesnik. Nista novo. Bela cokolada sa karamelom - blah, kao i svaki sladoled sa ukusom bele cokolade
Mr.Mxyzptlk Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 slana karamela pristojna al kruska me oduvala nacisto.
yolo Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 (edited) nisi zagrizao peteljku ili semenku? edit - ako posle iskustva zvanog crna ovca ulazite ponovo kod morica, napravite pauzu od par nedelja, cisto da zaboravite kakav moze da bude sladeled. danas me mrzelo da se prosetam 500m do ovce i kupio sam nesto sto se zove chai latte kod morica. isuse kakvo sranje, mene bi bilo sramota da prodajem nesto onakve strukture. kao kada pekabetin swaddled zaboravis na kuhinjskom stolu pa se skroz rastopi pa ga vratis u friz, i tako jedno tri puta. e kad ga izvadis cetvrti put, tako. Edited June 3, 2015 by yolo
Recommended Posts