darling Posted May 14, 2015 Posted May 14, 2015 (edited) idi, naravno, sladoled je odlican. pusti mene, ja sam kratkog fitilja. mislim da ce se to sve dovesti u red s vremenom. jos je sve novo, uhodavaju se. imam utisak da se vlasnici iskreno iznenade kad pokazes da ti se sladza dopada :) i sve te nutkaju da probas, aj ovo, aj ono. ee, ja sam se juce bas pitala dal iko jede krusku :) i pored je radionica, sve vreme se pravi sladoled, pune se piksle novim ukusima, jedan se pojede, pojavi se novi... Edited May 14, 2015 by darling
Frank Pembleton Posted May 14, 2015 Posted May 14, 2015 E ajde sladoledoznalci... Kad bih hteo da napravim turu Sapore, Moritz , Crna Ovca radi poredjenja kolikoe pauze da pravim radi objektivne procene ;)
darling Posted May 14, 2015 Posted May 14, 2015 taman koliko ti treba da prepesacis od prvog do drugog do treceg.
Frank Pembleton Posted May 14, 2015 Posted May 14, 2015 taman koliko ti treba da prepesacis od prvog do drugog do treceg. Tome sam se nadao :misko: :misko: :misko:
lulana Posted May 14, 2015 Posted May 14, 2015 da ubacim malo i disonantni ton… meni u ovci jagoda - onako, malo bonbonasta (oštrila sam se na bananu, al’ nije bilo). vanila i kajmak su vredele onog nizbrdo, uzbrdo cimanja sa glavne džade.
I*m with the pilots Posted May 15, 2015 Posted May 15, 2015 Okupljanje ppp sladoledzija u Ovci tokom vikenda :D Ko dodje prvi u subotu, ostavi papirce i potpise svoj nick i sta je jeo i koliko mu se svidelo (1-5)
Takeshi Posted May 15, 2015 Posted May 15, 2015 E ajde sladoledoznalci... Kad bih hteo da napravim turu Sapore, Moritz , Crna Ovca radi poredjenja kolikoe pauze da pravim radi objektivne procene ;) ja sam posle kajmaka i oraha u ovci pomislio da narednih sest sati necu nista jesti. cepaj vocne ukuse ovi mlecni su jaki.
Singer Posted May 15, 2015 Posted May 15, 2015 Overena ovca Bring on the hipe! Ki-da-nje! Probao sam; - kajmak - susam - orahe - lešnik - kafu - čokoladu - malinu - vanilu - čokoladu Brate, svaka im čast - em im je sladoled vrhunski em su gotivni.
I*m with the pilots Posted May 16, 2015 Posted May 16, 2015 (edited) Overih i ja konacno Crnu ovcu, simpa deluje sve, radnici su nasmejani, fino je sto moze da i sedne negde unutra. Dok smo se nas dve razmisljale sta cemo, donosili su svez sladoled; videh da one posude u kojima drze nisu skroz pune, izgleda da tako i prave ~po manje pa cesce dodaju. (Zapravo tako je i kod ostalih sladoleda ovog tipa, nego mi je valjda sad upalo u oko jer su tumbali) Rekose da ce uskoro moci da se placa i karticama, kad se malo razrade. Uzela sam orah i malinu, probala jos susam, kajmak, djanduju - i sve je delovalo dobro, ali orah je..f a n t a z i j a. Mislim da necu trositi stomak ni na sta drugo sem na njihov orah. Koji je f a n t a z i j a. Evo jos ga osecam u ustima i pomalo zalim sto nisam uzela celu porciju oraha. Da li sam rekla da mi je orah omiljeni od kostunjavog voca inace? ^_^ Inace meni su stavili dva ukusa u malu porciju (tj ja sam mislila da pricamo o srednjoj ali me je gramaza zbunila) bez problema. Mama je uzela srednju (160g) a ja malu (80g) pa kada smo to zajedno sve podelile bilo je taman. Inace malo ratujem sa tim porcijama u Saporeu (koliko vidim to je neki standard sad, posto i Moric i sada Ovca imaju istu foru), ona srednja mi je malo velika za toliko cesto, a mala mi je malko mala, idealna bi mi bila sredina. Edited May 16, 2015 by I*m with the pilots
ordi Posted May 16, 2015 Posted May 16, 2015 Overena ovca Bring on the hipe! Ki-da-nje! Probao sam; - kajmak - susam - orahe - lešnik - kafu - čokoladu - malinu - vanilu - čokoladu Brate, svaka im čast - em im je sladoled vrhunski em su gotivni. šta veli vaga?
Mr.Mxyzptlk Posted May 16, 2015 Posted May 16, 2015 orah je..f a n t a z i j a. +1 sto rece ona sto radi - tortast. mene podsetio na fil za oblande koje obozavam ^^
Recommended Posts