Jump to content
IGNORED

Sladoled

FranziskaKafka

Recommended Posts

Posted

tačno kol'ko već sutra moram da odem do te crne ovce

Posted

el imaju oni tradicionalne ukuse, tipa, cokolada, vanila, lesnik, citron?

Posted (edited)

edit:slep sam

Edited by Zavrzan
Posted

njihova vanila

11024770_834289549984363_742743945908012

Srećom ne volem sladoled pa ne moram ovo da jedem :D
Posted

ja sad odoh na sladoled, jedan od retkih slatkiša koje jedem :)

Posted

cekajte, pa zar taka vanila i ne treba da bude?

ono, sa vanilom.

Posted

Pa treba ovo kao crno, ali šta je ovo žuto?

Posted

probala sam njihovu vanilu danas, bozanstvena je. nije slatka! jela sam i crnu cokoladu. odlicna. probala sam i belu cokoladu s karamelom, odlicno i to, slatko, naravno, al odlicno. kajmak proban, takodje odlican. nije bilo nista da ne valja.

al! ono sto ce me nervirati u crnoj ovci bice red i vreme koje je potrebno da utrosim da bih jela sladoled predvece. rade tek tri dana, a vec je nepodnosljivo. 

Posted

de vam je ta ovca?

preko puta deminutiva
Posted

rade tek tri dana, a vec je nepodnosljivo. 

ko da ne znaš beograd. sačekaj još tri i biće normalno. sačekaj još tri meseca i reda neće biti.

Posted

probala sam njihovu vanilu danas, bozanstvena je. nije slatka! jela sam i crnu cokoladu. odlicna. probala sam i belu cokoladu s karamelom, odlicno i to, slatko, naravno, al odlicno. kajmak proban, takodje odlican. nije bilo nista da ne valja.

al! ono sto ce me nervirati u crnoj ovci bice red i vreme koje je potrebno da utrosim da bih jela sladoled predvece. rade tek tri dana, a vec je nepodnosljivo. 

pa koliko se čeka ?

ja 'tela juče da idem, nisam stigla

sad razmišljam da li i da idem uopšte

Posted

Ja sam juče popodne čekao 0 min. Bili smo mi i neki neodlučni i njih troje iza pulta. Nalaze se prekoputa smokvice. Imaju 3 veličine čaše 160, 250 i 350din. Ponekad proveri na vagici koliko je sipao. Rekao bih da pune više od Moritza. Pored već navedenih ukusa da kažem i da je kruška brutalna.