Jump to content
IGNORED

Sladoled

FranziskaKafka

Recommended Posts

Posted

kakav ocaj od izbora u smoritzu

Posted

Nije rumenko nego leni :)

Sladoled u kornetu. Ne znam kako se zove poslasticarnica.

Kod autobuske stanice ka mostu?! Tu je dobar...

Posted

cepam moritz jednom dnevno. onaj pistać, jbt... neverovatan sladoled. skombam ga sa čokoladama, sada ću morati još nešto da provučem

Posted

cepam moritz jednom dnevno. onaj pistać, jbt... neverovatan sladoled. 

+1

Jeste primetili da je onaj Moric što se prodaje na Brodiću fejk? U lešniku nema mrvica lešnika!

Posted

Nisam neko vreme jeo sladolede ali sam juce i danas spickao dva komada, i oba odlicna. Prvi je onaj neki Kapri ali kao torta, mislim da je Frikom Strauss ili tako neka vrsta, i stvarno je kao Kapri ali mnogo bolje :D Drugi, jos jaci, je neko cudo sto sam probao veceras u Rumi, drugarica castila. Dobije se u casi, tocen, veliki je 130 dindzi, i ima neka 4 dodatka (ja uzeo plazmu, jagodu, visnju i ananas) a preko i preliv po zelji (veceras nar). Na casi pise Ice miracle by Frustuk, cuo sam da toga ima i u Novom Sadu ali cu svakako cesto da idem u Rumu sad, posto ovo sabija :Hail:

Posted

Nisam neko vreme jeo sladolede ali sam juce i danas spickao dva komada, i oba odlicna. Prvi je onaj neki Kapri ali kao torta, mislim da je Frikom Strauss ili tako neka vrsta, i stvarno je kao Kapri ali mnogo bolje :D Drugi, jos jaci, je neko cudo sto sam probao veceras u Rumi, drugarica castila. Dobije se u casi, tocen, veliki je 130 dindzi, i ima neka 4 dodatka (ja uzeo plazmu, jagodu, visnju i ananas) a preko i preliv po zelji (veceras nar). Na casi pise Ice miracle by Frustuk, cuo sam da toga ima i u Novom Sadu ali cu svakako cesto da idem u Rumu sad, posto ovo sabija :Hail:

Njabolje da ces zbog sladoleda u Rumu a ne zbog drugarice i dzabe sladoleda...

Posted

U Bombaju i dalje sjajan sladoled

Posted

bulevar?

Posted

Da, odmah ispod Crvenog Krsta, tj kad iz Branka Krsmanovića izađeš na Bulevar, odmah desno.

Ukusi su baš jaki, onako svaki osetiš i svoj svojoj punoći. 

Posted

u Bombaju su me ostavili samog na pola sata kad sam imao 4 godine. dali mi sladoled i otišli da kupuju gluposti, a neka babetina mi je rekla da moji neće više nikad doći po mene, nevina penzionerska šala, jelte, u koju sam naravno poverovao.

od tada me nešto štrecne kad prodjem pored Bombaja. moram se jednom odvažiti da udjem.

Posted

Probala sam Sapore konacno, badem i malinu i preukusan mi je, tekstura je pun pogodak. Iduci put cu probati krusku (rece devojka da je sa cimetom) i vanilu sa medom i nekakvim maskarponenecim

Toliko se na temi pricalo o Saporeu, da sam morala da probam :)

Probala sam smokvu, i iskreno, ukus je bio jako mlak... Ocekivala sam eksploziju ukusa, kao sto je slucaj sa Moritz vocnim sladoleda, kad ono nista. Ima zrnca smokve i to je kul, ali sve u svemu-mlako. Ali vraticu se da probam i ostale ukuse, zaintrigirali ste me :)

Cene su kao u Moritzu, ali je porcija veca. Ili mi je onaj cika sipao vise  :lolol:

Posted

da li mi se cini da si probala smokvu u saporeu a neki drugi vocni u moritzu i zakljucila da je sapore bezveze?

Posted

da li mi se cini da si probala smokvu u saporeu a neki drugi vocni u moritzu i zakljucila da je sapore bezveze?

Moja poenta je bila da u Moritzu nisam probala los sladoled, tj. naravno da ima i onih koji mi nisu najdrazi, ali je svaki imao pun ukus! Ovaj u Saporeu mi se nije svideo, na trenutke nisam bila sigurna da li sam uzela smokvu ili nesto drugo ;)

I nisam zakljucila da je Sapore -bezveze-, vec samo ovaj ukus koji sam navela :misko:

Posted

iskustva su ocigledno vrlo subjektivna, meni je sapore daleko ujednaceniji neko moritz. tamo su amplitude ogromne, od odlicnog do nejestivog.