Friend Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 Jel neko probao sladoled u poslasticarnici Srce na Terazijama? Imaju dobar ukus od slavskog Zita :)
Kampokei Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 Moric mi je najbolji u varijanti jedna kugla vanile, jedna kugla sorbea (crna ribizla recimo). Onda to postaje pomalo nesvakidasnji i prilicno ukusan sladoled. A inace, samo ok i nista vise od toga.
cmrlj Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 Moric mi je najbolji u varijanti jedna kugla vanile, jedna kugla sorbea (crna ribizla recimo). ti si, decko, gej.
Kampokei Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 Dooooobar Sapore. Moze tako? [emoji1] Ubr, Dejmon ti je gej [emoji19]
cmrlj Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 (edited) Dooooobar Sapore. Moze tako? [emoji1] okej, metroseksualac -_- Ubr, Dejmon ti je gej [emoji19] mater ti je gej :D Edited July 31, 2014 by cmrlj
nezvanova Posted August 2, 2014 Posted August 2, 2014 uf, morala sam ipak u do-do poslasticarnici da probam sladoled i za tri koplja sije i moritz i sapore. dulche de leche je savrsenstvo neopisivo, a i svi mlecni koje sam probala.
Frank Pembleton Posted August 2, 2014 Posted August 2, 2014 uuuu, fastreplyGde je to? Послато тетејцем
Mr.Mxyzptlk Posted August 2, 2014 Posted August 2, 2014 uf, morala sam ipak u do-do poslasticarnici da probam sladoled i za tri koplja sije i moritz i sapore. dulche de leche je savrsenstvo neopisivo, a i svi mlecni koje sam probala. a?
nezvanova Posted August 2, 2014 Posted August 2, 2014 ok, ok.... bila sam neprecizna, poslasticarnica do-do se nalazi u herceg novom :-) a i nije dulche vec dulce, omaklo mi se /ako si na to mislio/
renne Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 Kupio u maxiju, za mene koji ne volim sladoled baš dobar ukus vanile
Mil@n Posted August 9, 2014 Posted August 9, 2014 Jeo sam nirvanu pre neki dan, stvarno je predobra, mater im, ali 200 kinti za onu najmanju čašicu je toliki bezobrazluk da iz bojkota neću da je taknem dok sam živ. Msm odavno ja to nego ortak doneo...
katamaran Posted August 9, 2014 Posted August 9, 2014 (edited) Kupio u maxiju, za mene koji ne volim sladoled baš dobar ukus vanile Nadjoh ga na maxi shop. 600 kinti. Imaju PANNA COTTA, TARTUFO, FIOR DILATTE(cista vanila?) i PISTACCHIO edit: sa yahoo answers fior di latte is a type of mozzarella, but also (since it means milk's flower) an ice cream taste, more or less like milk/vanilla icecream . Edited August 9, 2014 by katamaran
ivy Posted August 9, 2014 Posted August 9, 2014 Jeo sam nirvanu pre neki dan, stvarno je predobra, mater im, ali 200 kinti za onu najmanju čašicu je toliki bezobrazluk da iz bojkota neću da je taknem dok sam živ. Msm odavno ja to nego ortak doneo... pa i best i maximo su cini mi se 180din a govance od sladoleda..tako da- stipso!
Recommended Posts