Jump to content

Sladoled

Featured Replies

meni mnogo lepo da se sedne na andricevom

Vala bas. Retko lepo mesto da se pojede sladoled uz zubor fontane.

• Replies 1.9k
  • Views 198.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

ma foliraža, neko kome su detinjstvo u sladolednom smislu obeležili 1 hladiša i rumenko odjednom postaje sladoledni somelije i ne jede sladoled nego đelatotm   moš mislit

• slepa živana
    slepa živana

ja kupila pre par dana kad sam se skrljala, da se častim da ne potonem u tešku potištenost, setim se da ga forumaši hvale... nije bio veliki izbor pa sam kupila neki čokolada, straćatela, nešto nešto

• slepa živana
    slepa živana

pre neko veče sam pojela kuglu čokolade kod pelivana. u tom sladoledu još živi jugoslavija u svom najzaostalijem obliku.

Posted Images

verovatno najužasniji slatkiš koji upravo videh u palermu, a svi nativci ga hasaju, je sladoled u kifli (kao hot dog)

brate...

Videh dve devojke kako jedu spagete sa sladoledom u slasticarni u Frankfurtu.Izgleda da je to neki hit u Nemackoj posto sam posle vidjala i u menijima drugih Eis-cafea. Eew.

Edited by I*m with the pilots

Nama jednom u poslasticarnici u Atini podvalili "spagete" od sladoleda :)

uh. meni jedno od gorih gastronomskih uspomena iz detinjstva kad se porodicna prijateljica, prevodilica nemackog, ponudila da napravi nemacki slatkis: rezanci sa pudingom od cokolade  :puke:

Nama jednom u poslasticarnici u Atini podvalili "spagete" od sladoleda :)

Nekad je u poslastičarnici Grmeč (pored restorana) u Makedonskoj bilo špageta od sladoleda, imali su taj automat koji to pravi, bilo je superiška, eh... više ne postoje ni kafana ni poslastičarnica.

Probah i taj cuveni Sapore, iskreno nista specijalno s obzirom na hajp koji je ovde zavladao. Ne kazem da je los, ali mozda sam ja previse i ocekivao. Cak mi Moritz mozda za nijansu i bolji. 

moritz ga sije dosta, kakva nijansa

Za nijansu jer ni jedan ni drugi nisu bogzna kakav kvalitet i po tom pitanju su ipak tu negde. A moguce je i da je tvoja ocena preciznija. 

moritz je prehajpovan

meni nije, al nije do kolena točenom kod balkana i rumenku

<_<

edit

i kalipsu

Edited by kud u maglu Simoviću

moritz je prehajpovan

+1000000

moritz je iPhone u svetu sladoleda :P

misliš skup za ono što pruža?

+ ceo taj neki hipsterski dizajn u koji je upakovana cela priča

pa da