July 22, 201410 yr jes cuo nekad za pomorandze sa sicilije? ima ih cak i u dalmaciji. sta mislis odakle se nabavljaju neprskane pomorandze ako ne s otoka :) na jednoj etiketi za sladoled u saporeu pise "mlijecna krema" :D Edited July 22, 201410 yr by darling
July 22, 201410 yr ih, pa jeo ih tamo (lažem, probao - nisam neki fan voća osim u kombinaciji sa slanim) verovatno najužasniji slatkiš koji upravo videh u palermu, a svi nativci ga hasaju, je sladoled u kifli (kao hot dog) brate...
July 22, 201410 yr Videh jutros u YUBC da moritz eis ima svoj lokal. Obzirom da je bilo pre radnog vremena ne videh dal je kompatibilan sa onim iz vuka karadzica. Da prijavim ako vec nije prijavljeno.
July 24, 201410 yr Od jeftinih sladoleda dobar Univerexportov sladoled Unigelati u pakovanju od 1kg, lesnik 290 din na akciji.
July 25, 201410 yr Probao sam Sapore. Lep al mozda malo previse jak za moj ukus. Bas sam ozedneo posle njega. Sad cu lepo uz film Horeca sa kafom. Uzeo za neke smesne pare u Metrou pakovanje od 2.5L. Odlican sladoled. Edited July 25, 201410 yr by katamaran