kobni zelaya Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 700 didži za malo veću čašicu, manju od velike Nirvane.
katamaran Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 (edited) Uzeh porodicni normalan kod Moritza (vanila sa Madagaskara, becka moka i crna cokolada) al sam morao da uzmem i casicu sa egzotikom (crna cokolada-tabasko i pomorandza-djumbir) da probam.Porodicni standardno odlican al me odusevila cokolada sa tabaskom. Silno hvaljena pomorandza-djumbir mi i nije nesto. Edited August 28, 2013 by katamaran
Frank Pembleton Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 700 didži za malo veću čašicu, manju od velike Nirvane.Uhhh jaka cena...Poslato sa WC šolje by BVK
*edited by mod Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 Ok je pomorandza djumbir ali limeta-nana je pun pogodak ako juris te vockaste. Meni je aronija tu bila preslatka a od ovih mlecnih se slazme za cokolada-tabasko.
MayDay Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 Uhhh jaka cena...Poslato sa WC šolje by BVKJa mislim da je ta čašica i ovde toliko, tako nešto oko 6e u supermarketima. Imaju oni i svoje radnjice, ali ja nešto nikad nisam imala potrebu da udjem, kad već ima puno boljih na ulici, pa ne znam koliko je tu.B&J je za mrvicu jeftiniji.
katamaran Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 Ok je pomorandza djumbir ali limeta-nana je pun pogodak ako juris te vockaste. Meni je aronija tu bila preslatka a od ovih mlecnih se slazme za cokolada-tabasko.Nisam ljubitelj vockastih ali limeta-nana definitvno zvuci zanimljivo.
keksi krem Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 Kojote mani se tih americkih komercijala, nemoj da se vratis iz Svajcarske a da nisi probao Mövenpick sladoled :)
Кристофер Лумумбо Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 Kojote mani se tih americkih komercijala, nemoj da se vratis iz Svajcarske a da nisi probao Mövenpick sladoled :)ja sam mislio da je to neka bas losa marka sladoleda. verovatno sam ga jeo ranije ali probacu ponovo.
Indy Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 To je nesto sto ce te, cenim, istresti iz gaca.
nbg4ever Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 Zasto ne mogu nigde da nadjem Nirvanu? Gledao u Rodi, Merkatoru, Maksiju, lokalnim prodavnicama... Nema.
Vapad Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 (edited) Lepo izgleda, a i jeste... i jos domace™.omg, šta vi sve radite tim jadnim pticama... Edited November 13, 2013 by Vapad
Recommended Posts