August 12, 201311 yr Probao sam sladoled iz Caribica. Preliv od karamele ni prineti onome iz meka.Plazma ok, visnja tako tako. Kolicinski ga ima.130 dinara, moze da prodje, ali ne verujem da cu mu se vracati
August 19, 201311 yr bacio uzvraca udarac, izbacili su novu liniju ukusa koja sabija i pwnuje moritza. ovo sto sam veceras pojeo, limun sa bosiljkom i breskva sa jogurtom je fenomenalno (a o cenama da ne govorimo). plus imaju mega giga sega esoteric liniju pakovanih (400g) za kucu koji su iznad ovoga sto se prodaje na kornet/porciju, tipa narandza sa coko cipsima, pistaco sa krupnim komadima pistaca i tome slicno, 590d ali vredi. Edited August 19, 201311 yr by gazza1
August 20, 201311 yr Ovde pola kg sladiše kod Bertijona ili u Gromu opušteno 12e.bertion je imao jebanje keve sa malinom. uh, to i čokolada :drool:
August 26, 201311 yr btw nikada nisam kontala smisao sorbeta (sorbea, kako god se izgovara na srpskom?)bez mleka je bzvz
August 28, 201311 yr Jel ima negde spisak ukusa Moritza? Cini mi se da sam negde citao za vanilu sa Madagaskara i to mi je zvucalo zanimljivo.
August 28, 201311 yr Nema spiska zato sto menjaju ukuse na dnevnoj bazi. Ja sam se zatekao jednom kada npr ni cokolade nije bilo u ponudi ali je bio hibiskus+cvekla, kokice i tulumba.
August 28, 201311 yr Ludilo :)Valjda cu da nadjem nesto zanimljivo danas. Cvekla mi se nesto ne jede u sladoledu.