ducca Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 Jer™ jeo neko famozni sladoled u Caribicu? Na sta to lici? Meni do jaja. Naravno bez bombonica i ostalih decjih zajebancija. Kombinacija sa visnjom, plazmom i npr. ananasom, plus naravno choko preliv, izuva. Ja ga furam kod Brace Jugovic, mada mi neko rece da na NBG ima i siri spektar priloga (nikako da proverim tu tvrdnju).
slepa živana Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 pošto košta jedna kugla tog famoznog sladoleda?
renne Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 Nije to za nas sirotinjuПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4
Lezilebovich Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 (edited) oko 100 dindzi. ja sam se plasio jedno vreme da udjem jer sam mislio da je skuplje i da ce me biti blam da izadjem a da ne kupim. a u stvari je ok. i jos ti unutra daju da probas nekoliko vrsta, tako da na kraju ne izadje preterano skup.edit: pisem za moric ajs, a ne caribic Edited August 7, 2013 by Lezilebovich
sailorman Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 130 je jedna lopatica, 210 dve.I ovo što kaže Lezilebović, daju ti da probaš koliko god hoćeš, ali ako je gužva meni bude glupo da tražim.
ToniAdams Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 a jel dosta 2 lopatice?pa kugla kod svih siptarina je min 70 din, ovo onda ispade dosta jevtino
sailorman Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 I previše. Mislim da su dve lopatice veća količina od bilo kog sladoleda na štapiću ili industrijskog u kornetu.
Lezilebovich Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 dosta je dve. mislim, moze se komotno pojesti i vise, ali su dve OK.a i lopatica je veca od kugle
renne Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 za dvesta kinte kupiš ceo štraus, ili tvajs, pa ti ostane i kusur
ducca Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 Caribic pak 170 dindzi puna casa, koja nije bas mala.
Amelija Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 5 jajamrva stevije,vrh kasikice..jbga ovo je triki deo za izmeriti,reci..1 kisela pavlakaumucen slag od 1 slatke pavlakeumutiti posebno belanca,slag,spojiti,dodati crnu cokoladu,voce,sta ko voli..i mi slično pravimo, samo bez kisele pavlake, i bez te stevije šta god to bilo :huh:i sa malo šećera u jajima, znam da ti ne jedešposebno žumanca sa malo šećera, posebno belanca sa malo šećera, posebno šlag, i onda se sve sjedini i ubaci još šta god hoćeš i u friz
Recommended Posts