Jump to content

Sladoled

Featured Replies

On 27. 7. 2013. at 13:04, Feindouno said:
Jer™ jeo neko famozni sladoled u Caribicu? Na sta to lici?
Meni do jaja. Naravno bez bombonica i ostalih decjih zajebancija. Kombinacija sa visnjom, plazmom i npr. ananasom, plus naravno choko preliv, izuva. Ja ga furam kod Brace Jugovic, mada mi neko rece da na NBG ima i siri spektar priloga (nikako da proverim tu tvrdnju).

pošto košta jedna kugla tog famoznog sladoleda?

Nije to za nas sirotinjuПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4

:D ima sirotinje i sirotinje

oko 100 dindzi. ja sam se plasio jedno vreme da udjem jer sam mislio da je skuplje i da ce me biti blam da izadjem a da ne kupim. a u stvari je ok. i jos ti unutra daju da probas nekoliko vrsta, tako da na kraju ne izadje preterano skup.edit: pisem za moric ajs, a ne caribic

Edited by Lezilebovich

130 je jedna lopatica, 210 dve.I ovo što kaže Lezilebović, daju ti da probaš koliko god hoćeš, ali ako je gužva meni bude glupo da tražim.

a jel dosta 2 lopatice?pa kugla kod svih siptarina je min 70 din, ovo onda ispade dosta jevtino

I previše. Mislim da su dve lopatice veća količina od bilo kog sladoleda na štapiću ili industrijskog u kornetu.

dosta je dve. mislim, moze se komotno pojesti i vise, ali su dve OK.a i lopatica je veca od kugle

:lool: lopaticom ću te lopaticom ćeš me

za dvesta kinte kupiš ceo štraus, ili tvajs, pa ti ostane i kusur

za dvesta kinte ja napravim dva kila sladoleda

Caribic pak 170 dindzi puna casa, koja nije bas mala.

On 8. 8. 2013. at 6:36, mire said:
za dvesta kinte ja napravim dva kila sladoleda
+1
  On 27. 7. 2013. at 7:56, ivy said:
5 jajamrva stevije,vrh kasikice..jbga ovo je triki deo za izmeriti,reci..1 kisela pavlakaumucen slag od 1 slatke pavlakeumutiti posebno belanca,slag,spojiti,dodati crnu cokoladu,voce,sta ko voli..
i mi slično pravimo, samo bez kisele pavlake, i bez te stevije šta god to bilo :huh:i sa malo šećera u jajima, znam da ti ne jedešposebno žumanca sa malo šećera, posebno belanca sa malo šećera, posebno šlag, i onda se sve sjedini i ubaci još šta god hoćeš i u friz