Jump to content
IGNORED

Sladoled

FranziskaKafka

Recommended Posts

Posted

dobro, stvar ukusa, naravnoje bez jaja i margarina ne konstatujem

Posted

ja po malo matorijim receptima, pardon...

Posted

..i ovaj moj je oldskul samo sam ga ja prilagodila dijeti jer ne jedem secer pa zvuci moderno i fensi,uopste nijea original je sa secerom i slagom iz kesice

Posted

jeste, moja baba julka devetstosedamdesetneke pravila sa slagom iz kesice... :ss1:

Posted
jogurt + maline (+ secera po ukusu) -> zamrznuti = nema boljeg a jednostavnijeg ajskrima!
+1masni jogurt i malina pola-pola, secer ne dodajem
Posted

pardon, pomislih da se ovde radi o sladoleduizvinite jos jednom

Posted

moric cokolada sa tabaskom je dobra, narandza sa djumbirom nelosa, malina dobra ali ne kao moja kucna, sve u svemu, ovaj sladoled ne dobacuje do svog renomea sto se mene tice

Posted

moric ajs je smanjio porcije (rekao bih kugle ali nisu to) na velicinu deminutiva, mislim da se dobija upola manje nego na pocetku sezone

Posted

Verovatno si im samo antipatičan. Ja baš došla da kažem da sam dobila nikad veću porciju karamele koja rula, ušla mi je u top 3.

Posted (edited)
moric ajs je smanjio porcije (rekao bih kugle ali nisu to) na velicinu deminutiva, mislim da se dobija upola manje nego na pocetku sezone
znachi moracu bar josh jednom da ga preplatim, dok i dete ne shvati samo <_<edip. sad vidim sejlorka. nachi nishta od smanjivanja, junior je vrlo simpatichan. ondak nishta :lolol: Edited by thermal bug
Posted

Cini mi se da sam video njihovu radnju u crvenkapi na strani ka pumpi...

Posted

pa tu se pravi sladoled, ta je postojala daleko pre drugih autleta. ne znam gde se sejlorka snabdeva, u vuka karadzica je mala casica poravnata, cak i odvade ako stave vise. ciketanski skroz.

Posted
u vuka karadzica je mala casica poravnata, cak i odvade ako stave vise.
sve sto si reko, istina je.