July 27, 201311 yr ..i ovaj moj je oldskul samo sam ga ja prilagodila dijeti jer ne jedem secer pa zvuci moderno i fensi,uopste nijea original je sa secerom i slagom iz kesice
July 27, 201311 yr jogurt + maline (+ secera po ukusu) -> zamrznuti = nema boljeg a jednostavnijeg ajskrima!+1masni jogurt i malina pola-pola, secer ne dodajem
July 30, 201311 yr moric cokolada sa tabaskom je dobra, narandza sa djumbirom nelosa, malina dobra ali ne kao moja kucna, sve u svemu, ovaj sladoled ne dobacuje do svog renomea sto se mene tice
August 6, 201311 yr moric ajs je smanjio porcije (rekao bih kugle ali nisu to) na velicinu deminutiva, mislim da se dobija upola manje nego na pocetku sezone
August 6, 201311 yr Verovatno si im samo antipatičan. Ja baš došla da kažem da sam dobila nikad veću porciju karamele koja rula, ušla mi je u top 3.
August 6, 201311 yr moric ajs je smanjio porcije (rekao bih kugle ali nisu to) na velicinu deminutiva, mislim da se dobija upola manje nego na pocetku sezoneznachi moracu bar josh jednom da ga preplatim, dok i dete ne shvati samo <_<edip. sad vidim sejlorka. nachi nishta od smanjivanja, junior je vrlo simpatichan. ondak nishta Edited August 6, 201311 yr by thermal bug
August 6, 201311 yr pa tu se pravi sladoled, ta je postojala daleko pre drugih autleta. ne znam gde se sejlorka snabdeva, u vuka karadzica je mala casica poravnata, cak i odvade ako stave vise. ciketanski skroz.
August 7, 201311 yr u vuka karadzica je mala casica poravnata, cak i odvade ako stave vise.sve sto si reko, istina je.