mire Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 dobro, stvar ukusa, naravnoje bez jaja i margarina ne konstatujem
ivy Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 ..i ovaj moj je oldskul samo sam ga ja prilagodila dijeti jer ne jedem secer pa zvuci moderno i fensi,uopste nijea original je sa secerom i slagom iz kesice
mire Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 jeste, moja baba julka devetstosedamdesetneke pravila sa slagom iz kesice...
morgana Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 jogurt + maline (+ secera po ukusu) -> zamrznuti = nema boljeg a jednostavnijeg ajskrima!+1masni jogurt i malina pola-pola, secer ne dodajem
mire Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 pardon, pomislih da se ovde radi o sladoleduizvinite jos jednom
morgana Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 moric cokolada sa tabaskom je dobra, narandza sa djumbirom nelosa, malina dobra ali ne kao moja kucna, sve u svemu, ovaj sladoled ne dobacuje do svog renomea sto se mene tice
yolo Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 moric ajs je smanjio porcije (rekao bih kugle ali nisu to) na velicinu deminutiva, mislim da se dobija upola manje nego na pocetku sezone
sailorman Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 Verovatno si im samo antipatičan. Ja baš došla da kažem da sam dobila nikad veću porciju karamele koja rula, ušla mi je u top 3.
gospa buba Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 (edited) moric ajs je smanjio porcije (rekao bih kugle ali nisu to) na velicinu deminutiva, mislim da se dobija upola manje nego na pocetku sezoneznachi moracu bar josh jednom da ga preplatim, dok i dete ne shvati samo <_<edip. sad vidim sejlorka. nachi nishta od smanjivanja, junior je vrlo simpatichan. ondak nishta Edited August 6, 2013 by thermal bug
Frank Pembleton Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 Cini mi se da sam video njihovu radnju u crvenkapi na strani ka pumpi...
yolo Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 pa tu se pravi sladoled, ta je postojala daleko pre drugih autleta. ne znam gde se sejlorka snabdeva, u vuka karadzica je mala casica poravnata, cak i odvade ako stave vise. ciketanski skroz.
darling Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 u vuka karadzica je mala casica poravnata, cak i odvade ako stave vise.sve sto si reko, istina je.
Recommended Posts